2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم لایکم کن پایه ام، شما اقدامی هست؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

من یبارسقط داشتم قشنگ روز۲۶سیکلم یه لکه صورتی دیدم روز۲۷ام تستم مثبت شد وبعددوهفته سقط شد ایشالا شما بسلامتی این مرحله رو پشت سربزاری

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
لانه گزینی یعنی رویان میچسبه ب رحمت......بین10تا12روز بعد لقاح صورت میگیره..بعصیا لک بینی دارن برالا ...

یعنی نزدیک موعد پریود باید علایمش مشخص میشه یا بعداز موعدپریود؟

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

فرق دارن بدنا باهمدیگه  اما معمولا یروز قبل روز عادتت لکه میبینی ولانه گزینی اتفاق می افته

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا

بستگی ب لقاح داره عزیزم ک چ روزی اتفاق افتاده باش...من خودم 10روز بعد اقدام لک لانه گزینی رودیدم..یعنی 3روز ب موعدم...بازم ب زمان لقاح بستگی داره..گفته باشم من موقع دوتادخترام اصلا لک لانه کزینی ندیدم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

فرق دارن بدنا باهمدیگه  اما معمولا یروز قبل روز عادتت لکه میبینی ولانه گزینی اتفاق می افته

ممنون از راهنماییت

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
 بستگی ب لقاح داره عزیزم ک چ روزی اتفاق افتاده باش...من خودم 10روز بعد اقدام لک لانه گزینی رودی ...

ممنون عزیزم