2777
2789
عنوان

شیر یارانه ای برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌نمیدونم چرا اولش سه قلو پس به چشمم اومد ،فکر کنم سه ماهه رو سه قلو خوندم از ذوقم 😂

عزیزم 😂برا من هم مث سه قلوست چون پسرم هم کوچکه تازه دوسال ونیمش شده .بارداریم هم خدا خواسته بود .تا چهار ماه اول حاملگی هم پریود میشدم 

اره .وای .موندم چکار کنم بدم یا نه .😖

بده، نگران نباش، مشکل داشته باشه که بهداشت نمیده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم 😂برا من هم مث سه قلوست چون پسرم هم کوچکه تازه دوسال ونیمش شده .بارداریم هم خدا خواسته بود .تا ...

اخ اخ اخ اینجوری سخت تره، چون بزرگه خواسته هاش فرق داره الان ،ولی خب شیرینه یه دفعه با هم بزرگ‌میشن ،خوبه که چشم‌من‌اشتباه دید 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اسمای دو قلوهات چیه اذیت میکنن خوابشونچی تنظیم شده من به دخترام دارو میدم تابخوابن

اولش خوابشون خوب بود ولی حالا نه شبا که اصلا خواب ندارن دوتاشون میذارم رو پام خودم که دیگه گیچ خوابم همه اش میترسم خوابم بگیره بیفتن از رو پام ..داروی چی میدی ؟

اخ اخ اخ اینجوری سخت تره، چون بزرگه خواسته هاش فرق داره الان ،ولی خب شیرینه یه دفعه با هم بزرگ‌میشن ...

اره .خیلی هم حسوده 😂میگه میخوام نازش کنم میبینی بین ناز کردن یکی میزنه فرار میکنه