2777
2789
عنوان

تکون خوردن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
لاغربودی؟قبل بارداری اونایی ک لاغرن زودترحس میکنن البته مث نبض ن تکون

۵۶ کیلو بودم الان ۶۳ ام..البته اصلا شکم نداشتم..از دوماهگی به بعد نبضاشو حس میکردم..مخصوصا بعد خوردن کاکائو..هی سیخ میزد..الان صبح ها که بیدار میشم و پا میشم دلم یهو یه چی جابجا میشه..لیز میخوره..

چقدر سخت است زن بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حس میکنی عجله نکن من سر ۲۰ هفته حسش کردم.مگه ۱۶ نباید میرفتی واسه جنسیت؟

همین ۴روزپیش رفتم جنسیت همه جیزخوب بود ولی نمیدونم چرا الکی نگرانم مثلا بارداری دومم هس بایدریلکس باشم

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
۵۶ کیلو بودم الان ۶۳ ام..البته اصلا شکم نداشتم..از دوماهگی به بعد نبضاشو حس میکردم..مخصوصا بعد خوردن ...

ای جانم میگن پسرزود تکون میخوره نمیدونم منم شبا ب پهلومیخابم دستمومیزارم زیردلم کلی تمرکزمیکنم یچیزایی حس میکنم ولی میگم توهمه حتما

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
ای جانم میگن پسرزود تکون میخوره نمیدونم منم شبا ب پهلومیخابم دستمومیزارم زیردلم کلی تمرکزمیکنم یچیزا ...

نه خوشگلم توهم نیست..رحم عضلاتش اینقدر حساسه ..حتی کوچیکترین درد یا انقباضاتش زن رو از پا در میاره..چه برسه که یک موجود زنده تووش وول وول بزنه..قربونش بشم..

چقدر سخت است زن بودن
نه خوشگلم توهم نیست..رحم عضلاتش اینقدر حساسه ..حتی کوچیکترین درد یا انقباضاتش زن رو از پا در میاره.. ...

وای من ک غش کردم واسه این متنت 

همین ۴روزپیش رفتم جنسیت همه جیزخوب بود ولی نمیدونم چرا الکی نگرانم مثلا بارداری دومم هس بایدریلکس با ...

به سلامتی دختره یا پسر؟🤩درکت میکنم فک میکردم فقط من استرسی بودم به قول مامانم اینا دلشوره های شیرینیه

به سلامتی دختره یا پسر؟🤩درکت میکنم فک میکردم فقط من استرسی بودم به قول مامانم اینا دلشوره های شیرین ...

یه دختردارم این پسره طول سرویکسمم ۴۳بود یعنی کوچیکترین مشکلی ندارم ولی فکرم درگیره میگم نکنه خدایی نکرده زبونم لال یهو یه انگشت نداشته باشه😂

قربونت بشم 😍😍😍❤❤❤بزودی گل پسرت صحیح و سالم میاد تو بغلت

ایشااااااالا همچین گل پسرخودت بسلامتی بیادتوبغلت 

یه دختردارم این پسره طول سرویکسمم ۴۳بود یعنی کوچیکترین مشکلی ندارم ولی فکرم درگیره میگم نکنه خدایی ن ...

خیلی مبارکه به سلامتیم دنیا بیاد نی نی🤩❤نه ایشالا طوری نیست من تو بارداریم مثل شما اینقد استرس داشتم دم به دقیقه صدقه میدادم😂

خیلی مبارکه به سلامتیم دنیا بیاد نی نی🤩❤نه ایشالا طوری نیست من تو بارداریم مثل شما اینقد استرس داشت ...

قربونت برم ممنونم ازت