2777
2789
عنوان

تکون خوردن نی نی

149 بازدید | 27 پست

بچه ها ازهفته چند کامل حس کردید نی نیاتون تکون میخورن من ۱۶هفتم هیچی حس نمیکنم

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگهش داره واستون..خوشبحالت ک منتظر تکون خوردنیشی من هنوز نمیدونم باردارم یانه دارم دیوونه میشم😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا نگهش داره واستون..خوشبحالت ک منتظر تکون خوردنیشی من هنوز نمیدونم باردارم یانه دارم دیوونه میشم😭

ایشالا که بارداری امیدت بخداباشه

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
ایشالا که بارداری امیدت بخداباشه

انشالله واسم دعا کن باشم امروز یا فردا موعدمه خداکنه پریود نشم این ماه کلی دارو وتلاش کردم که بشه 😓

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها من هفته ۱۶ امم..البته ۱۶ هفته و ۵ روز..الان ۳ روزه از خواب پا میشم..میخوام برم دسشویی یهو یه چی تو دلم وول میزنه...یهو دلم هوری میریزه..تکون بچه اس؟

چقدر سخت است زن بودن
۲۰ هفته دیگه قشنگ حس میکنی

وای یک ماه دیگه، ن درد دارم ن خونریزی ولی همش فک میکنم زبونم لال میگم شاید قلبش وایسه ومن نفهمم نمیدونم حالش خوبه یانه ک تا هفته ۳۶نشم باورنمیکنم ک باردارم ومیخادبدنیابیاد

انشالله واسم دعا کن باشم امروز یا فردا موعدمه خداکنه پریود نشم این ماه کلی دارو وتلاش کردم که بشه 😓

ازته ته دلم برات دعامیکنم ایشالا هرچی صلاحته

بچه ها من هفته ۱۶ امم..البته ۱۶ هفته و ۵ روز..الان ۳ روزه از خواب پا میشم..میخوام برم دسشویی یهو یه ...

لاغربودی؟قبل بارداری اونایی ک لاغرن زودترحس میکنن البته مث نبض ن تکون

وای یک ماه دیگه، ن درد دارم ن خونریزی ولی همش فک میکنم زبونم لال میگم شاید قلبش وایسه ومن نفهمم نمید ...

اخی عزیزم بد بدلت راه نده رحم مادر امن ترین جا برای بچه ست 

وای یک ماه دیگه، ن درد دارم ن خونریزی ولی همش فک میکنم زبونم لال میگم شاید قلبش وایسه ومن نفهمم نمید ...

عزیزم طبیعیه بد به دلت راه نده احتمالا جفتت قدامیه که دیگه یواش یواش حس میکنی اگه رفتی دکتر یا خونه بهداشت میتونی بگی صدای قلبشو برات بذاره که خیالت راحت بشه

عزیزم طبیعیه بد به دلت راه نده احتمالا جفتت قدامیه که دیگه یواش یواش حس میکنی اگه رفتی دکتر یا خونه ...

جفتم خلفیه ، دوهفته دیگه بایدبرم بهداشت