2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ۳ ماهه زایمان کردم تو این مدت چند بارخواب دیدم یه چیزی داره بچه مو ازم میگیره  و ب ...

من تو بارداری سر دخترم اذیتم میکرد همزادم بیشتر میترسوندم ....ولی خواهرم که باردار شد خواب دیدگربه  چنگ بهش میزنه صبح بیدار شد افتاد به خونریزی بچه سقط شد 

دیشب یکی یه چیز گفت من در خودم خراب نمودم

چيييي؟ بگو مام خراب كنيم😁

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

اره من ی بار حموم بود در اومدم بعد چند دقیقه آب خود ب خود باز شد بعد چند ثانیه هم بسته شد

آبو زود بستي جنه هنوز خودشو آب نكشيده بود

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

چيييي؟ بگو مام خراب كنيم😁

گفتش شبا یه بچه جن میاد پیشش میگه با من بازی کن و تا این بازی نکنه نمیخابه... دو سه ماهی هست میاد پیشش 😢

ولی تو فک نکنم بترسی با اون ایموجی خندت😐😐🤪😁😁

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من خودم بگم ِیه شب تازه دخترم به دنیا امده بود خونه بابام بودم ساعت یک یا دو بود پسرم هم نمیخوابیدلا ...

منم تقريبا همين اتفاق افتاد واسم.داشتم دخترمو ميخوابوندم به پشت سر من نگاه كرد يهويي كه ميشد سقف آشپزخونه،داد ميزد و گريه ميكرد كه مامان تورو خدا بگو از خونمون برن.گفتم كيا كسي نيست همش سقفو نشون ميداد ميگفت اونا اونجان شبيه پلاستيك مشكين.من هنوزم شبا آروم نميتونم بخوابم از ترس🤦🏻‍♀️ يه گروه متخصص تو علوم ماورا يكي بهم معرفي كرد گفتن دخترت ميبينه اونارو، گفتن ما كاري ميكنيم نبينه ديگه.قطع ديداري شنوايي ميگن اصطلاحاً

گفتش شبا یه بچه جن میاد پیشش میگه با من بازی کن و تا این بازی نکنه نمیخابه... دو سه ماهی هست میاد پی ...

تا وقتي هوا روشنه هرچي بگي نميترسم😁 هوا كه تاريك شه ميرم تاپيكاي مادر شوهر اينا كه اثر اينا خنثي شه بتونم بخوابم😂😂😂

تا وقتي هوا روشنه هرچي بگي نميترسم😁 هوا كه تاريك شه ميرم تاپيكاي مادر شوهر اينا كه اثر اينا خنثي شه ...

وای منم تو تاریکی فقط میترسممم بعد تازه تو خوبی میتونی اثرشو خنثی کنی من سادیسم دارم هی عمدا برا خودم دوره میکنم 🤪🤪🤪

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
وای منم تو تاریکی فقط میترسممم بعد تازه تو خوبی میتونی اثرشو خنثی کنی من سادیسم دارم هی عمدا برا خود ...

نه من خنثي نكنم تا صبح بايد برم دستشويي از استرس😂😂😂 بعد تو تاريكي توهمم ميزنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️