بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من ۳ ماهه زایمان کردم تو این مدت چند بارخواب دیدم یه چیزی داره بچه مو ازم میگیره و ب ...
من تو بارداری سر دخترم اذیتم میکرد همزادم بیشتر میترسوندم ....ولی خواهرم که باردار شد خواب دیدگربه چنگ بهش میزنه صبح بیدار شد افتاد به خونریزی بچه سقط شد
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
اره من ی بار حموم بود در اومدم بعد چند دقیقه آب خود ب خود باز شد بعد چند ثانیه هم بسته شد
آبو زود بستي جنه هنوز خودشو آب نكشيده بود
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
من خودم بگم ِیه شب تازه دخترم به دنیا امده بود خونه بابام بودم ساعت یک یا دو بود پسرم هم نمیخوابیدلا ...
منم تقريبا همين اتفاق افتاد واسم.داشتم دخترمو ميخوابوندم به پشت سر من نگاه كرد يهويي كه ميشد سقف آشپزخونه،داد ميزد و گريه ميكرد كه مامان تورو خدا بگو از خونمون برن.گفتم كيا كسي نيست همش سقفو نشون ميداد ميگفت اونا اونجان شبيه پلاستيك مشكين.من هنوزم شبا آروم نميتونم بخوابم از ترس🤦🏻♀️ يه گروه متخصص تو علوم ماورا يكي بهم معرفي كرد گفتن دخترت ميبينه اونارو، گفتن ما كاري ميكنيم نبينه ديگه.قطع ديداري شنوايي ميگن اصطلاحاً
وای منم تو تاریکی فقط میترسممم بعد تازه تو خوبی میتونی اثرشو خنثی کنی من سادیسم دارم هی عمدا برا خود ...
نه من خنثي نكنم تا صبح بايد برم دستشويي از استرس😂😂😂 بعد تو تاريكي توهمم ميزنم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️