2777
2789

من هرروز دو سه بشقاب بهش آش یا سوپ میدم برنج یا ماکارونی و ابگوشت و...هم بزارم یکمم از اون میدم

شیر قبلا روزی ۲کیلو میخورد اما ی هفته میشه کم‌میخوره

کدوم بیشتر براش نیازه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله خوب میخوره من دخترم سه ساله هنوز همون نعلبکی غذا میخوره شیرم که نه دیگه براش خوب نیس شیرگاو حساسیت داره ولی شما غذا اگه میخوره بده

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
وای چه زیاد روزی دوکیلو.دختر من هجده ماهشه هفته ای چهار کیلو میخوره روزی دو لیوان +شیر خودم دو سه با ...

اخه من فقط شیر گاو میدم قبلا ۲ کیلو میخورد الان حدودا ی کیلو میخوره

بهش غذا ک میدم نیم‌ساعت بعدش گشنش میشه دوباره ی کوچولو شیر ک میخوره سیر میشه احساس میکنم غذا گرسنگیش ...

پسرت چند کیلو .؟

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
اره عزیزم غذا بهتره شیر فقط الکی سیرش میکنه واون ویتامینایی که غذا داره رو نمیرسونه به بچه

راستی هفته ای ۳روز آش میزارم اون معده شو درد نیاره؟

چون خودم هفته ای باربیشتر بخورم معده م درد میکنه میگم نکنه اینم اونجوریشه من نفهمم؟