2777
2789
عنوان

چگونه باورکنم... 😭😭

546 بازدید | 39 پست

چگونه باور کنم خبر رفتنت را سردار؟ 😔

بلندشو مگر نمی بینی شامیان دور علی را گرفته اند؟

بلندشو برادر

دلم رفته بین الحرمین

کنار علقمه😭😭😭

بند بند وجودم دم گرفته" ای اهل حرم میر و علمدار نیامد"

بلندشو دلمان برای لبخندت

برای بصیرتت

برای آرزوهای شهادتت تنگ‌ می شود

پاشو امیر لشگر ایران

بلندشو هنوز فتوحات زیادی باقی مانده

بلندشو دلم برای خم ابرویت تنگ شده

برای اخم های پرصلابت

برای فرماندهی پر صلابتت

چگونه باور کنم رفتنت را؟!

آنقدر در کوه ها و بیابان ها به دنبال شهادت گشتی

تا آخر تو را در آغوش گرفت

تو شهید زنده بودی

و حالا یارانت دورت را گرفته اند

قسم به حرمت حضرت مادر

برای هر قطره خونت باید هزینه ها بدهند

حاج قاسم، بشنو

"بسم الله القاسم الجبارین" را پشت بی سیم می گویند!

علم بر روی زمین نمی ماند..

شهید_قاسم_سلیمانی#  

مالک_اشتر_ایران#  🖤

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭خیلی عالی بود

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

من خیلی ترسیدم خدا خودش بخیر کنه جنگ نشه فقط کاش سردار زنده بود 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خیلی ها میان چرت و پرت میگن نمیفهمن امنیت امروزمون رو مدیون چنین مرد بزرگ و نابغه ای بودیم 

الان چی میشه؟ کاش زنده بود... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خیلی ها میان چرت و پرت میگن نمیفهمن امنیت امروزمون رو مدیون چنین مرد بزرگ و نابغه ای بودیم 

اومدیم تو نی نی سایت با یه سری زن بی سواد داریم بحث میکنیم و حرص میخوریم...بیخیال بابا تلوزیونو روشن کن یکم اخبار ببینیم به رفتنش و حال کشورمون گریه کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3703006/ختم-سوره-توحید-تقدیم-سردار-شهید

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

یک عمر برای آرامشِ ما لحظه ای چشم برهم نگذاشتی

اما چه بیرحمانه زمانی که همهِ ما چشم روی هم گذاشته و در خواب آرام به سر میبُردیم تو را از ما گرفتند🥀

#سردارحاج قاسم سلیمانی

شهادتت مبارک🖤

الان چی میشه؟ کاش زنده بود... 

احتمال جنگ چندین برابرشد...

هشتگ جنگ جهانیه سوم تو توییتر بی سابقه بوده...

فقط خدابه دادمون برسه...

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

واقعا من مات بودم چرا اینا اینجوری میکنن تاپیک منو ک ور داشتن😒😒😒😒

خدایا شکررررت🙏