2777
2789
عنوان

اگه امروز به جای سردار....

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قیاس مع الفارغی. حالا پاناسونیک رو میز کار آمریکاست نباید استفاده کنن ؟ خدا نکنه دانشمند ایرانی هم افتخار ماست . سردار باعث دلگرمی ملت بودن ایشون به آرزوشون رسیدن و ما ناراحت ازینکه از پیشمون رفتن . 

هیچ  

هزارتا مخترعم خدمت اونا به جهان نمیکنه. فهمش سخت نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ایشون شخصیت مهمی بودن ک بعضیا توان درکش رو ندارن

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

نه 

الان حس میکنم رهبر بی پشتوانه شد

بهترین یارش رف

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
اونا امنیت یه ملت رو تامین نمیکردن یه تنه جلو داعش واینمیستادن

والا ما ک امنیتی نداریم

جلو در خونمون ماشینمو میبرن

تو کوچه های بالاشهرمون گوشی مونو میدزدن و چاقو کشی میکنن....

الان میخورنت  ولی عشقی❤

توام عشقی هرجا میبینمت با حرفهات حال میکنم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
والا ما ک امنیتی نداریم جلو در خونمون ماشینمو میبرن تو کوچه های بالاشهرمون گوشی مونو میدزدن و چاقو ...

لایکککککک 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن