2777
2789
عنوان

چقدر توهین اخه😐

338 بازدید | 25 پست

سردار شهید شده درست. خیلیا ناراحتن و دوسش داشتند. بعضی هم کمتر ناراحتن ولی چرا انقدر توهین میکنید بهم؟؟ شمایی که این همه داری از سردار شهید میگی و مدام اشک و ناله چجوری میشه به یکی ک نمیشناسی راحت فحاشی میکنی و میگی حرامزاده یا.. 

جدا نمیدونید این فحش ها جواب دادن داره؟ والا بخدا همین سردار هم راضی نیست اینجوری بجون هم بیفتید. مثلا فحش میدید که بگید خیییییلی طرفدارشم؟؟ شماهایی که بی ادبی و فحاشی میکنید مایه ننگ سردارید نه افتخارش. اون بنده خدا بخاطر اتحاد ایران رفت شهید شد پس بعضی خانما مث زامبیا انقد بجون هم نیفتید لطفا! والا ادم خجالت میکشه از حجمه ی تندخویی ها بسه دیگه

ناراحتی و داری براش اشک میریزی درست ولی از زبان هم سوال میشه در قیامت

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

ازبس فحاشی میکنند ایران به این فحاشیا معروف شده بسه دیگه شماها مادر هستید چی یاد بچه هاتون میخاید بدید جدا؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکم از جرات و قدرت حاج قاسم سلیمانی رو آقا داشت !!!😏🤲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

کسی توهین نمیکنه هرکسی حق داره نظرشو بگه و هیچ کسی حق نداره نظر خودشو به زووور تو حلق کسی فرو کنه به این میگن دموکراسی

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...

من دارم میگم سردار مرد بزرگی بوده هیچ انسانی از مرگ یه هموطن خوشحال نمیشه اونم کسی که همیشه حامی ایران بوده ولی با این فحاشیا به هیچ جا نمیرسبد

کسی توهین نمیکنه هرکسی حق داره نظرشو بگه و هیچ کسی حق نداره نظر خودشو به زووور تو حلق کسی فرو کنه به ...

وای ول کن توام بیکاریا کاربری تو از دست میدی😒 شیرین عسل کم نیس تو سایت

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

حتی اگـ ه کسانی کـ ه دلشون شاد شد یا براشون مهم نیستـ ، چیزی میکنـ نبایدبازپاسخ زد یا بی ادبانـ ه جواب داد چونـ  نه تنها درست نیستـ بلکـ ه اونهایی کـ ه قدرتـ تفکیک ندارن ، همه مسلمانان و عاشقان سردار رو بی ادب میبینن

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
کسی توهین نمیکنه هرکسی حق داره نظرشو بگه و هیچ کسی حق نداره نظر خودشو به زووور تو حلق کسی فرو کنه به ...

چیزی که تو ایران اصلا وجود نداره... 

وقتی اینهمه میکشن، دست خدا بالاتره