2777
2789
عنوان

منم مامانم دیگه

940 بازدید | 59 پست

اما تو رویاهام صبح ها تا شب باهاش حرف میزنم....شب ها میخوابونمش الان ۹ساله کارم اینه هیچی نخواستم از خدا جز ی دختر مو فرفری ....اگه الان داشتمش کلاس دوم بود....چقدر نامردی زندگی ...تو حسرت داشتنت میمیرم یه روز مامانی عاشقتم دخترم ..خدایا خیلی نامردی

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

چیشده عزیزم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلان دیگه همه حسرت چنین دختر مو فرفری و داشتن خانواده بچه رو دارن

شما دخترا نمیدونید ولی پسرای مجرد وقتی پیش هم هستن یا تو اینستا فقط کلیپ های بچه رو لایک میکنن ولی چه کنیم که با سکه ۲۰۰ میلیونی تشکیل خانواده سخته

لعنت به روزگار

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

الهی بحق علیاصغر امام حسین هرچ زودتر دامنت سبز بشه گلم.

دقیقا منم ۸سال بود این حرفارو میزدم تاپارسال ک دخترم بدنیااومد الان ۱۳ماهشه و بشدتتتتتتتت پشیمونم میگم کاش هیچوقت ب زور ازخدانمیخواستم کاش توکارخدادخالت نمیکردم.

و همین یک ساعت پیشم زدمش تاخوابید.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دلم میخواد مامان بشم

به امیدخدا میشی

میتونم کمکت کنم اگه بخای

مشکل خاصی داری

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

چرا میزنیش؟؟ متاسفم برای بی رحمیت

شوهرم میرفت سرکارپشت اون گریه کرد فیکس ی ساعت باکلی عروسک و ارامش داشتم ارومش میکردم ک همسایه درزد گفت صدای بچت نمیزاره بخوابیم منم ب همسایه چیزی نگفتم حرصم دراومد ی انگشت ب پاش زدم گفتم لال شو ملت اومدن جلودر دید من عصبی شدم خودش ساکت شد خوابید

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون