2777
2789

هفته ی 8 هستم تقریبا

از هفته ی 6 تهوع کم کم شروع شد الانم بالا اوردم هر روز بیشتر میشه اصلا نه خواب دارم نه خوراک نه شب نه روز

مشکلم اینه که دو هفته س خونریزی قهوه ای دارم شیاف نمیذارم چون هنوز قلبشو ندیدن دکترم گفت معلوم نیست چی بشه حتی یکیشون گفت نمیمونه

به نظرتون چی میشه

اگه میخواد سقط بشه چرا هر روز علائمم بیشتر و بیشتر میشه این مدت اندازه ی یه سال گذشته به خدا 

لطفاااااا لطفا اگه تجربه ای دارین بگینننننن دارم میمیرم

عمه بابا من تا اخرش خونریزی داشته . نگران نباش قرص دمیترون میگن تا روزی ۳تا مشکلی نداره برو شیره انگور خوب بخر شربتش کن یخ بنداز داخلش بخور نون تست صبح ها بخور اب معده تو جمع کن حالت بد نشه ۳ماه اول سخته میگذره گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میمونی اگه میخواست بره تا حالا رفته بود لکه قهوه ای ی جورایی خون از قبل مونده تو بدنته نترس من سر دخترم اینجوری بودم ... واسه حالت تهوعت از دکترت دمیترون بگیر بخور ناشتا گوجه یا انار بخور بهتر میشی بچه اولته

وای شیاف بزار خودتو با دکترای خنگ نگیر

خونریزی شاید مال اینه ک استراحت نداری

استراحت مطلق هستی یا نه؟

لکه بینی ک دلیل سقط نیست الانا دیگ باید قلبشم تشکیل شده باشه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
هفته ی 6 اخرین سونو بود که رفتم حدودا 12 روز پیش

خوب چی مشخص شد تو سونوت؟

ببین همین زور زدنایی ک برای استفراق میزنی خودش ب بچه فشار میاره قرص دمیترون بخور  بده شوهرت از مغازه بگیره برات اگ دکترت نمیده 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔