2777
2789
یعنی تو در جریان نبودی؟  کاش همون موقع شکایت میکردی!

نه نبودم بیمارستان بودم، مریض بودم، تا بیام بفهمم چ بلایی سرم اومده یکی دوماه گذشت... بعدم که شکایت کردم گفت من اطلاع نداشتم.. اونم خودش نه یه وکیل بی وجدان اومد گفت.... و دادگاهم ازم مدرک خواست و منم نداشتم نمیدونستم ک کلا

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی وجدان باهاش زندگی میکنی للان یا جدا شدی؟ 

زندگی میکنم... یجورایی مجبورم کرده... ازون ورم پدر مادرمم درست حسابی پشتم نیستن.... موندم کلا که چیکار کنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلیا میگن پدر مادرمون داده.... ن شوهر من نقد میده.... بنظر من کار چندشیه اینجور دروغا.... ولی خب گا ...

من واقعا از روز اول مامانم خرج زندگیمونو داده اون گهگداری یغذا اماده ای گرفته یا نونی اونم ن هرروز. ولی همه پرینت گردش حساب مامانم ب کارت من ک هس روزی پنجاه میریخته. و اس ها ک میگفتم مامان پول بریز.واس نون و... بعدش میریخته. این ثابت میکنه؟ 

نه شاید ارث پدری داشته باشه. یا از قبل پدرش بهش کمک کرده باشه

مامانم هرروز 50میریخته گاهی بیشتر حتی چون شوهرم هی ادا درمیاورد ک ندارم و حقوق ندادم یبار مامانمم خسته شد نداد اینم لج کرد گفت هزارتومن ندارم دوروز خداشاهده نون نداشتم یخچال خالی. بعد 48ساعت مامانم 50داد این رفت نون و پنیر و ماستی... خرید بعد ب آشغال گفتم تو این دروز من ضعف رفتن تو چطور حالت بد نشد گفت من همبرگر خریده بودم با نون هرروز تو مغازه سرخ میکردم میخوردم. خداازش نگذزه ایشاله بمیره بمن گفته بود هزارتومنم ندارم