2777
2789
ببین اصرار نکن بهش وقتی مرد بگه طلاق نمیشه جلوشو گرقت فعلا کج دار و مریض برو جلو ببین چی میشه شاید ع ...

اشتباه من این بود ساده بودم ساده گرفتم 

۴ بار برگشتم به این خونه بلکه درست بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیا میگن پدر مادرمون داده.... ن شوهر من نقد میده.... بنظر من کار چندشیه اینجور دروغا.... ولی خب گا ...

واااای نه!

چه مجبوری خواهر؟ 

انگار که اون چند وقت تو خونه شوهر مال حرام خوردی! 

خب وقتی بگی شوهر بهم نفقه نداده، یعنی هرچی داده حرام کردی! این یه اصطلاحه تو فرهنگ ما.... 

چه کاریه خب!

آدم نهایت موقع طلاق بخواد بگیره، همون مهریه رو که نگرفته بگیره! 

واااای نه! چه مجبوری خواهر؟  انگار که اون چند وقت تو خونه شوهر مال حرام خوردی!  خب وقتی ...

عزیزم وقتی طلاها و جهازمو فروخته و میگه خودت فروختی و شکایتم کردم ولی چون مدرک ندارم کار ب جایی نمیرسه چیکا کنم؟ منم میگم پولی ک پدرم برام طلا خریده رو فروخته خرج من کرده پس پول بابامه.... مجبور ب این میگم

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم این چه شوخیه مسخره ای هس  حال من داغونه  عقل سالم حکم میکنه اینجور شوخی نکنی با آد ...

حرفتون درست...

اما برای دشمنت هم دعای بد نکن .

انشالله هر چی زودتر مشکلت حل شه 

دادگاه الکی نیست وقتی رفتی بگو من طلاق نمیخوام شوهرت هم میخواد طلاق بده اونطوری ب نفع خودته مجبوره هر چی زودتر مهریه بده یا پشیمون شه ک باز باید تعهد بده تو دادگاه 

عزیزم وقتی طلاها و جهازمو فروخته و میگه خودت فروختی و شکایتم کردم ولی چون مدرک ندارم کار ب جایی نمیر ...

خب طلاها و جهازتو فروختین با پولش چکار کردین؟! 

اصلاً جهازو فروختین پس چطوری زندگی کردید؟ با کدوم وسیله؟ 

خب طلاها و جهازتو فروختین با پولش چکار کردین؟!  اصلاً جهازو فروختین پس چطوری زندگی کردید؟ با ک ...

من نفروختم.... میگم دروغ میگه خودش فروخته.... با ات اشغالای مادرش

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد