mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 عنوان استرس دارم بیاید فلشم وای 81 بازدید | 10 پست سلام دوستان من فلش عروسیمو زدم گوشی با رابط بعد اولش اورد ولی صدا نداشت دو شب پیش .باز امشب زدم ب همون گوشی با رابط نیاورد بالا هیچی ن عکسا ن فیلما زدم تلوزیونم نیاورد بالا این یعنی چی شده توروخدا بگین 1398/10/13 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 ویروس افتاده پاک شده ای خاک توسرم یعنی دیگه نمیشه بیاریش ریکاوری کرد یا که ببری باز واست بریزه اگر داشته باشن خوبه تازه ۱۰ماهه عروسی کردم معمولا تا کی نگه میدارن فیلم هارو
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40202 ای خاک توسرم یعنی دیگه نمیشه بیاریش ریکاوری کرد یا که ببری باز واست بریزه اگر داشته باشن خوبه تازه ۱ ... معمولا شش ماه نگه میدارناز آتلیه بپرس شاید نگه داشته باشنبهتونمگه دی وی دی ندادن؟
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 معمولا شش ماه نگه میدارن از آتلیه بپرس شاید نگه داشته باشن بهتونمگه دی وی دی ندادن؟ زنگ زدم پرسیدم میگه اگر امضا نداده باشین واسه پاک کردنش هست باید دفترو نگاه کنم امروز ک جمعه اس منم یادم نیس ک امضا دادیم یا نه فردا ببینم چی میشه
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40202 زنگ زدم پرسیدم میگه اگر امضا نداده باشین واسه پاک کردنش هست باید دفترو نگاه کنم امروز ک جمعه اس منم ... ایشالا که پاک نکرده باشنبگو برات تو یه دی وی دی هم بریزن که دیگه استرس پاک شدنشو نداشته باشی
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 ایشالا که پاک نکرده باشن بگو برات تو یه دی وی دی هم بریزن که دیگه استرس پاک شدنشو نداشته باشی دی وی دی گرونه؟