2777
2789
عنوان

هر کی داستان جن داره بیاد تو

235 بازدید | 24 پست

بچه ها کی از جن داستان واقعی داره؟

برامون تعریف کنه البته منم دارم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوووو

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

منتظریم بتعریف😁

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔

من داستان ندارم ولی روز تولدم ساعت 6 صب ک ب دنیا اومدمهر سال ی نفر بوسم میکنه و موهام رو نوازش میکنه و من حس میکنم کامل... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

ماه رمضون خونه ابجیم خواب بودم که سحری مامانم و ابجیم پاشده بودن سحری بخورن یهو دیدم بچه ابجیم با لباس سیاه مثه لباستی عربا بالا سرم وایستاده تا اینورو نکا کردم دیدم کنارم خوابیده و اونی که بالاسرم وایساده بود غیب شد

یه بارم قبل اینکه جدا بشم از شوهرم خونه اولی که بودیم قدیمی ساخت بود دسشویی حمومش تو راهرو پشت بوم بود یه شب رفته بودم حموم یهو یکی در زد تا در رو باز کردم یه سایه دیدم که داره تندی از پله ها رفت هرجیم به شوهر سابقم گفتی تو بودی قسم خورد که اون نبوده‌..حالا نمیدونم جن بود یا نه