2777
2789
پس دعا کن افغانستان.لیوپی درست گفتم😂😂😂آفریقا و کشورای ب درد نخور دنیا نیومدی

لیوپی دقیقا کجاست؟ 🤣🤣🤣

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان خیلی از اونایی که ایران دنیا اومدن امریکان خدا نگفته تا اخر عمرت بمون ایران

بخایم هم نمیتونیم بریم با کدوم پول 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لاجبر و لا تفویض بل امر بین الامرین نه جبر مطلق درسته نه این که خدا ما رو تو این دنیا رها کرده باشه بلکه یه چیزی بین این دو تااست بعصی چیز ها اختیار نداریم توش ولی بعضی چیز ها رو با اختیار خودمون انتخاب میکنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم دارم اعتقادم رو از دست میدم  بدترش میدونی کجاست؟؟؟ میان میگن تو عالم ذرع؟ از خودت پرسیدن ت ...

متاسفانه ی عده با یسری دلایل بی منطق بالاجبار میگن نه عدالت کاملا وجود داره

اونسری یکی میگفت اجدادمون انتخاب کردن ما کجا باشیم😐😐پس انتخاب وجود داره..اجدادم به من چه اخه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میدونی در حال حاضر برا رفتن از ایران باید پااااره شی!

خب خیلی از اونایب که میخواستن و ایرانو کلا دوست نداشتن و نمیپسندیدن برا زندگی به هرطریقی شده رفتن

حالا امریکا المان کانادا

لیوپی دقیقا کجاست؟ 🤣🤣🤣

نمیدونم ی کشوری بود دوره احمدی نژاد.ب اونجا سفر کرد‌سیاه پوست و عقب افتاده بودن.ن اینکه الان همه اون بریزید رو سرم بگیر نژاد پرست.منظورم اینه ک سیاه پوست بودن مث افریقای ها

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

،

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من غلط کردم اگه گفتم ایران 

منم همینطور😀ولی شاید اون موقع یه چیزایی میدونستیم که الان نمیدونیم 

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚