2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علایم ترکیدنش چی بود

واسه خواهرم ترکید نه من

بعد از خونه تکونی و جابجایی وسایل سنگین دل درد شدید و خونریزی میگیره میره دکتر مسکن میزنن اما خوب نمیشه و تا صبح از درد به خودش می‌پیچه فرداش میره سونو اورژانسی می بینه ترکیده مستقیم اتاق عمل

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
واسه خواهرم ترکید نه من بعد از خونه تکونی و جابجایی وسایل سنگین دل درد شدید و خونریزی میگیره میره د ...

خیلی ممنون که جوابمو دادید.تروخدا ببخشید خیلی سوال پرسیدم.این همون کیست اندومتریوز هست.واینکه برای شما ازمایش تومور مارکر داده بودن

دختر۹ ساله.پسرم
خیلی ممنون که جوابمو دادید.تروخدا ببخشید خیلی سوال پرسیدم.این همون کیست اندومتریوز هست.واینکه برای ش ...

نه بابا راحت باش اینجاییم که به سوالای همدیگه ج بدیم دیگه

اینو نمیدونم اونموقع اونقدر ازمایش و سونو و قرص و دارو داشتم که نمیدونم چی به چیه 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
نه بابا راحت باش اینجاییم که به سوالای همدیگه ج بدیم دیگه اینو نمیدونم اونموقع اونقدر ازمایش و سونو ...

ازمایش خون دادید.مرس از محبتت😘😘

دختر۹ ساله.پسرم
ازمایش خون دادید.مرس از محبتت😘😘

ازمایش خون سونو رحم و تخمدان ازمایش ادرار و مدفوع واسه اطمینان که مشکل دیگه ای نداشته باشم 

ازمایش خون سونو رحم و تخمدان ازمایش ادرار و مدفوع واسه اطمینان که مشکل دیگه ای نداشته باشم 

من فک کردم چون مال من خطرناک بود ازمایش خون داد.پس کلا میگیرن.ازمایشم اماده نمیشه به خدا دارم روانی میشم😔😔😔

دختر۹ ساله.پسرم
من فک کردم چون مال من خطرناک بود ازمایش خون داد.پس کلا میگیرن.ازمایشم اماده نمیشه به خدا دارم روانی ...

واسه خیلیا با دارو رفع شده من تو نسلمون بود که باید عمل بشه مامانم خاله هام دخترخاله هام مامانم خواهرم من 

خدا از دهنت بشنوه دارم از دلشوره میمیرم😭😭😭😭😭

من شنیدم پنیرک واسه کیست شکلاتی خوبه.روزی سه فنجون دم میکنی میخوری و داخل اب پنیرک میشینی و تفالش رو مث گذاشتن نوار بهداشتی شبا به خودت بگیری

ایشالا موثر بشه