2777
2789
عنوان

چجوری جواب ندم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 19 پست
😂قرض دادی پس ندادن؟؟ من تو پول قرض دادن حساسم همه هم میدونن بخاطر همین پس میدن😂😂😂

قبلا که سرم اومده اساسی توبه کردم دیگه نمیدم . چه تو قرض چه مثلا فلان چی رو بخر پولشو بده میدم بهت .یک سری پنکیک آرایشی گرفتم مارک معروف و برا یکی چندتا سفارش داده بود من یکیشو دادم گفتم بذار ببینم پول میشه( مارک نسبتا گرونی بود البته جایی که من بودم چون راحت گیر میومد به من گفت)  گفت وای مرسی بابت سوغاتیت 😁😁😁 منم بقیه رو دیگه ندادم خودم استفاده کردم ازه مامانم شاکی بود چرا بقیه اشو ندادی بهشون

الان هم بعضا میرن سر وقت داداشم بنده خدا بیکار توقع دارن دو قرون داره بده خدمت اینا هرچی هم محترمانه بهونه میاره فایده نداره 

قبلا که سرم اومده اساسی توبه کردم دیگه نمیدم . چه تو قرض چه مثلا فلان چی رو بخر پولشو بده میدم بهت . ...

بین قوم پرررو و گشنه گیر افتادیا

گفتی مرسی بابت سوغاتی یاد ی خاطره افتادم

همسایمون ی روز اومد در خونمون تو ی نایلون چنتا بوته سیر اورد گفت نوم برام اورده زیاده براتون اوردم مام کلی تشکر و مامانم گفت باید بجاش ی چی بدم بهش داشت میرفت سبزی خورشتی خورد شده بخره با همسایمونم دو کیلو خورشتی خرید جدا برد داد بهش گفت رفتم برا خودمون بخرم برا شمام خریدم اونم تشکر تااا دو سه روز بعدش اومد در خونه با ی پلاستیک حدودا ی کیلو لوبیا سبز ک نوم اورده مامانم گرفت یهو گفت این۵ تومن اونم سیرام ۱۵ تومن😳

مامانم گفت باشه میارم برات ۲۰ تومنو برد داد اما ایشون نگفتن خی اون دو کیلو سبزی رو بجا اون سیر اورده بود تازه بخدا لوبیا کیلو ۲۵۰۰ بود سیرم کیلویی ۱۰تومن ک سیر ربع کیلو ام نمیشد لوبیاشم ۱کیلو بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین قوم پرررو و گشنه گیر افتادیا گفتی مرسی بابت سوغاتی یاد ی خاطره افتادم همسایمون ی روز اومد در خ ...

باید مادرتم میگفت اونقدر پول سبزی رو کم کن اما مشکل اینه شعور میخوای خرج کنی 

منم فقط یکبار تقریبا گشابه این برام پیش اومد مث خودش رفتار کردم آی جیگرم حال اومد ولی طرف فامیل نبود دیگه هم نمیدیدمش