2777
2789
عنوان

چجوری جواب ندم؟

490 بازدید | 19 پست

سلام

من یک سری تغییرات تو زندگیم پیش اومده ( لطفا نپرسید چی) که باعث حس کنجکاوی دوست و اشناها شده ( قابل نگفتن هم نبوده که بگید نمیذاشتید بدونن) و مدام بابتش و مربوط بهش ازم سوال میپرسن سوالاتی که جز مسایل واقعا شخصی و مسایل غیر شخصیه . راستش شاید جواب دادن به یک سری راحت تره یا با یک عده هیچ مشکلی ندارم جواب بدم اما بقیه رو نه ( به همون شخصی بودن مثلا مقدار حقوق) 

خیلی هم سعی میکنم بپیچونم نادیده بگیرم سوالها رو یا کامل نگم اما بعضا مثلا طرف دوست نیمه صمیمیمه از جزییات می پرسه سوالشم جواب ندم ده بار دیگه میپرسه تا جواب بگیره یا فامیله

واقعا هیچ راهی بجز رک گفتن بلد نیستم ولی خوب سخته ترجیح میدم بکم زیر پوستی تر باشه جواب تا رک بگم فلانی من جواب دادن این سوالها سختمه.

شما اینجور مواقع چی میگید لطفا جوابها محترمانه باشه چون من دعوا ندارم باهاشون فقط خسته ام و سختمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه باید بدونيم درباره ی چیه که جواب درست بدیم مثلا اگه درباره ی حقوق پرسیدن خیلی بااکراه بگین یه آب ...

نمیتونم دقیق بگم مثلا همین حقوق جز شخصیهاشه واقعا هم با یک اب باریکه و خرج زندگی در میاد خدا رو شکر هم ول نمیکنن دقیق رقم میخوان 

خودتو بزن ب نشنیدن تکرار کرد بخن    ی چیز دیگه بگو اصرار کرد دروغ شاخدار تحویلش بده ک قشَن ...

بخدا امشب یک سوال رو شش بار تو چت پرسید هی زدم به ندیدن و رد کردن ول نکرد تا جواب نگرفت

بخدا امشب یک سوال رو شش بار تو چت پرسید هی زدم به ندیدن و رد کردن ول نکرد تا جواب نگرفت

جواب درست نمیدادی دروغ شاخدار میگفتی میگف عه دروغ نگو میگفتی راسته 

من خداییش خودم زود عصبانی میشم رک میگم جواب نمیدم 

دیگه تو اینجور مواقع باید خیلی رک بگی عزیزم حقوق هرکس جزو مسائل شخصيشه ، یا اگه ناراحت نمی شی جواب ندم خب شخصيه 

جواب درست نمیدادی دروغ شاخدار میگفتی میگف عه دروغ نگو میگفتی راسته  من خداییش خودم زود عصبانی ...

خوب همبن مشکل همون جواب رکه مثلا من به همون دوستم پیام دادم الان و بهش گفتم واقعا دوست ندارم اینجور سوالها رو ازم می پرسی و اگه میبینی جواب یک سوالو ندادم دیگه بهش گیر نده اونم ناراحت نشد و عذرخواهی کرد اما خوب بعضیا انقدر شعور ندارن 

شعور ندارن بزار ناراحت بشن بهتر

برا بعضی سوالا خوب بحث شعور نیست کنجکاویه اما واقعا همون باید رک بگم 

بدبختی عذاب وجدانم میگگیرم . حاظرم خودم اذیت شم کسی رو نرنجونم . واقعا اشتباهه میدونم باید اولویت خودم باشم 

برا بعضی سوالا خوب بحث شعور نیست کنجکاویه اما واقعا همون باید رک بگم  بدبختی عذاب وجدانم میگگی ...

خب همین دیگه کسی ک بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره هیچوقت نمیتونه از خودش راضی باشه

اولش سخته اما بعد ی مدت میبینی چقد خوبه

خب همین دیگه کسی ک بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره هیچوقت نمیتونه از خودش راضی باشه اولش سخته ام ...

دقیقا 

اثرات تربیت بچه گیه . احترام به فک فامیل تحت هر شرایطی 

دقیقا  اثرات تربیت بچه گیه . احترام به فک فامیل تحت هر شرایطی

اره بخدا بچه بودیم بهنون زور میگفتن نمیذاشتن از حقمون دفاع کنیم عه زشته مهمون عه زشته بزرگتره عه زشته کوچیکتره اخرش شدیم اینکه الان نمیتونیم برا خودمون حریم خصوصی داشته باشیم حداقل از ترس ناراحت نشدن باید ریز و درشت زندگیمونو ب کنجاوا توضیح بدیم حالا از خودشون ی سوال بپرس ببین چجوری میپیچوننت

اره بخدا بچه بودیم بهنون زور میگفتن نمیذاشتن از حقمون دفاع کنیم عه زشته مهمون عه زشته بزرگتره عه زشت ...

دقیقا 

تازه ایکاش فقط به اطلاعات شخصیمون راضی بشن 

صد جور توقع عجیب و غریب بماند مثلا پول قرض بدی به کسی هم نگی هیچ وقت دنبالشم نباشی