2777
2789

ولی من تا 11میخوابم وواقعا هوا سرده ماشین ندارم برم براش تو دانشگاه امتحان بدم.خودش ی دست نداره..بخاطرهمون نمیتونه..من 8ترم بهش کمک کردم ولی دیگ خسته شدم.8ترم ازمون اونو باخودمو همزمان دادم.الان ی رشته دیک باز میخونه واقعا وظیفه من نیس امتحان بدم بجاش..مشکلم اینجاس چون نقص عضو داره روم نمیشه بش بگم نمیتونم.میترسم دلش بشکنه.ولی واقعا مزاحمته..8ترم کاراشو کردم.نمیتونم 8ترم دیگ براش ازمون بدم خودش متوجه نمیشه کارش درست نیس؟خانوادشم سواد دارن ولی ازمن میخواد😯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم میگ من نمیتونم توبرو جای من ازمون آیین نامه روبده😓😓😓

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

عزیزم محترمانه بهش توضیح بده که خودتم امتحان داری و وقت نداری 

درباره اسم کاربری سوال نپرسید😐                    خیلی هم قشنگه😆                                        همین شم بعضی هاتون ندارید😂
شوهرمنم میگ من نمیتونم توبرو جای من ازمون آیین نامه روبده😓😓😓

اون یدونه ازمونه.ولی من بش 4سال کمک کردم.فک کن با استرس ازمون خودمو میدادم سریع میرفتم برااون مینوشتم.اون برا تفریح دوباره رشته جدید میخونه وظیفه منه برم نوکری؟خدایی انصاف نیس.

اول اینکه آفرین بهت،کارت خیلی قشنگ بود  

بعدهم انتخاب باخودته،بالاخره باید این هنررو(قدرت نه گفتن)یادبگیری،

دلیلت برای نرفتن به جاش،قابل قبول نیست،فقط به خاطردل شکستن؟

نه ایشون هم داره از خوش قلبی شما سوءاستفاده میکنه،

پس دلشکستن معنانداره

من امتحان ندارم😁درسم تموم شده.اون درس داره..دوباره داره لیسانس جدید میگیره

آهان

درباره اسم کاربری سوال نپرسید😐                    خیلی هم قشنگه😆                                        همین شم بعضی هاتون ندارید😂

ایشون وقتی میخواست برای باردوم کنکوربده صددرصد به مشکلاتش برای امتحان دادن فکر کرده،

واولین گزینه شمابودی به جاش امتحان بدی،پس داره ازت سوءاستفاده میکنه،

بزاربره دنبال همون گزینه های بعدیش

بگو عزیزمن هیچ فک کردی ک من باید ۴ سال وقت بزارم برا تو برم امتحان بدم ک تو مدرک جدید بگیری؟مگه من زندگی ندارم....اینکه هدف جدید برا خودت تعیین کردی دلیل نمیشه ک من انجامش بدم ....مگه من زندگی ندارم.

بنطرم برو خودت شرکت کن لااقل بعد ۴سال دلت نسوزه خودت مدرک بگیری😅اخر بی چشم و رویی و بی ملاحطگیه دوستت

لطف مکرر شده حق مسلم

اون یدونه ازمونه.ولی من بش 4سال کمک کردم.فک کن با استرس ازمون خودمو میدادم سریع میرفتم برااون مینوشت ...

بگو والا توانشو در خودم نمیبینم .قصد ادامه تحصیلم ندارم.والا چ پررو

من متوجه نشدم

شما جای اون درس میخونی امتحان میدی

دانشگاه دولتی میخونه اگ دولتی بخونه ک سر هرامتحانی عکس خودشو با ی عکس ک میارن امضا کنیم مقایسه کنن میفهمنن

جای اون امتحان دادی