2821
2789

من نشنیدم همچین چیزی😶

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این نظر منه

قبل ازدواج کنترل شده محبت کنید بعد ازدواج هرچقدر که میتونید😊

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بستگی به شخصیت هر کسی داره در کل آدم های احمق و نادان  و پست و حقیر از محبت دیگران سواستفاده میکنن و به این ها محبت زیادی کنی فکر میکنن وظیفه ات است

ان شاءالله که شوهر شما آدم عاقل و فهمیده و با شخصیتی است

خیراین جوری بگم اول بایدخیلی محبت کنی تا طرف وابسته ات بشه دوست داشته باشه بعد کم کم به روال عادی زندگی برمیگردین اول بایدپایه هارومحکم کنید

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز