2777
2789

من نشنیدم همچین چیزی😶

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این نظر منه

قبل ازدواج کنترل شده محبت کنید بعد ازدواج هرچقدر که میتونید😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بستگی به شخصیت هر کسی داره در کل آدم های احمق و نادان  و پست و حقیر از محبت دیگران سواستفاده میکنن و به این ها محبت زیادی کنی فکر میکنن وظیفه ات است

ان شاءالله که شوهر شما آدم عاقل و فهمیده و با شخصیتی است

خیراین جوری بگم اول بایدخیلی محبت کنی تا طرف وابسته ات بشه دوست داشته باشه بعد کم کم به روال عادی زندگی برمیگردین اول بایدپایه هارومحکم کنید

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز