2789
عنوان

همسرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 57 پست
من واقعا میترسم بچه بیارم با شوهرم که اخلاقش اینه با یه سرو صدا بیدار میشه این دوروز دیگه با سر وصدا ...

بیخود کردن، من بهش میگم دیگه از کوچه ک نیاوردم سرجاهازیمم نبوده، 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من شوهرم کارش خیلی سخته از ۶ میره تا ۶ غروب و تا حالا بچه رو  نخوابونده ولی از سرکار ک میاد نگهش میداره ‌تا وقتی میخواد بخوابه منم ازش توقعی ندارم چون واقعا خسته اس میدونم .بچمم هفت ماهشه راه دورم هستم کسیم ندارم تو اینشهر

نه باردار نیستم تازه میخوام برم دکتر ازمایشهای قبل بارداری میدونید جیه من هنوز به دوست داشتن شوهرم ن ...

ببخشیدا خلی.... که باردارم نیستی اومدی خونه مامانت، بزار سرما بخوری یکم پول دکتر بده حالش جا بیاد 

همین کارا ک گفتم بکن برو چند تا لباس گرم بگیر، شلوار گرم بگیر، بخاری زیاد من هیتر بگیر

تا دیگه طلبکار نشه

اینچه حرفیه ک دوست نداره داره گلم ولی ذات داماد همیته همش هم بخاطر خانوداه ه ی ساده‌ی ماست پرو شدن

ولی ب خودمون بستگی داره، اونا ک این روشو نمیبینن خودمون باید حساب کار دستشون بدیم

اگرم چیزی گفت بگو اونا مسؤل زن تو نیستن زن گرفتی باید خرج‌م بدی 

همسن امروز برو کارایی ک مردم بکن البته با سیاست دعوا نکن ک اینا لج میکنن

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
بخداعزیزم من جلوشوهرم بیفتم بمیرم م میگه چیزیتت نیست پاشوو بس که بیشعوره😥اولاش خیلی خوب بودتایکسالگ ...

حالا اگه مادرشون سرما بخورررره. زمین و زمان بهم میدوزن

من شوهرم خیلی خوب بود ولی الان مادرش یادش داده همه زنا اینجورین چیزی نیست مهم نیس. نازه.

ولی امان اگه خود مادره ی عطسه بزنه

اینقد ناراحتم میگم دوسم نداره دیگه

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
ببخشیدا خلی.... که باردارم نیستی اومدی خونه مامانت، بزار سرما بخوری یکم پول دکتر بده حالش جا بیاد&nb ...

همین کار را میکنم تت دستش بیاد خیلی زیاد خوشی کرده 

منم ساده ام هیچ نمیگم میگم همینجا بمونیم 

اینقدر براش قناعت کردم اینقدر قناعت کردم خونه خرید یه دانگ ازخونه هم بهم نداد گفت من هنوز به تو اعتماد ندارم 

اگر بدونید جقدر برای خودم کم گذاشتم 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

من دیشب تا نزدیکای صبح بیدار بودم و گریه کردم تو تاپیکم هست 

با شکم پر همه کارارو کنم تهش برگرده بگه خیلی خسته میشی مگه تو خونه چکار میکنی 

حتی ظرفای غذارم حاضر نیست جمع کنه که من نرم و بیام 

دست به لباساش نمیزنه من باید بچینم تو کمد و کشو 

انگار نه انگار حاملم و مراعاتمو کنه دیگه خستم

تا بچت کوچیکه به تمیزی خونه حساس نباش

در حد متعارف مرتب کن ولی همه ی وقتتو پای کارها نذار

وقتی بچت خوابید شما هم بخواب و استراحت کن

سعی کن زیاد طرف گوشی نری که خیلی وقت گیره و بیشتر خسته میشی

شوهرتم حق داره از سرکار میاد و نیاز ب استراحت داره

شما هم حق داری چون خسته میشی

ولی از کلنجار رفتن ب جایی نمیرسی

بجاش خودت سعی کن برنامه بریزی کمتر خسته بشی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
همین کار را میکنم تت دستش بیاد خیلی زیاد خوشی کرده  منم ساده ام هیچ نمیگم میگم همینجا بمونیم&n ...

منم خیلی سادم منم بیش ازحدبراخودم کم میزارم نمیدونی چقدطلاداشتم بچه کوچیک دارم ی مدت بیکاربودهمه روبراخرجی فروختم دونه دونه،نکنه اقاکم بیاره خجالت بکشه،چی شدبخدااصلاقدرمونمیدونه،دیروزسرماخورده بودم حالم خیلی بدبودبردم دکترفشارم پایین بودسرم وصل کرددخترمم گریه میگردمیترسیداونم هی میگفت توچته سرم وصل کرده توچیزیت نیس انگاردکتره خیلی دلم شکست 

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶
عزیز  نکنه شوهرت خیانت هم کرده و پررو بازی درمیاره

راستش عزیزم خیانت نکرده علناولی یبارامتحانش کردم واونم وا دادهمش حرفاش پشیمونی ازازدواج بامن بود،من الکی گفتم هم دانشجویی قدیمیتم میگفت تواول بایدارتباط میگرفتی،فکرکن حتی یادش نمیومدکیه (درصورتی که اصلااون دختروجودنداشت من الکی میگفتم)کلی بازم فکرمیکردبایداون ارتباط میگرفته ولااون ازدواج میکردمرتیکه ،خلاصه بگم خواهرازاون روز به بعدزندگی من زندگی نشده دیگه همش سرکوفتش میزنم اولاش خیلی میگفت ببخشیدواینامنم شورشودراوردم تبدیل شدبه این ادم،وگرنه اولاش همه حتی خواهرام بهم حسودیشون میشدکه چقدراحتراممومیگیره،خیلی پشیمونم ازاینکه امتحانش کردم😔😔

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶