2789
عنوان

همسرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 57 پست
به نظرم مرد باید ذاتا خودش خوب باشه  من اینقدر با شوهرم حرف میزنم کو گوش شنوا

آره خب اینم هست

شوهر من خودش میگه باهام صحبت کن خیلی چیزا از زندگی بلد نیستم راهنماییم کن، وقتی اشتباه میکنم بهم گوشزد کن

ولی متاسفانه بعضی مردها غرورشون اجازه نمیده

بخند، همین  
من فک میکنم ما زن‌ها خودمون شوهرامون رو لوس میکنیم خودم گاهی‌وقتا که میبینم شوهرم ظرف میشوره دلم بر ...

من فکر کنم شوهرم تا حالا دوبار ظرف شسته اونم درحد یه بشقاب یا دوتا همین خیلی کم 

اصلا ندیدم کار کنه درصورتی که من معلمم اینقدر با این بچه ها سر وکله میزنم تا میام ناهار میخوریم فقط میخوابم اصلا حرفم نمیتونم بزنم 

میبینه من خستم هیچ کاری نمیکنه حتی لباساش میندتزه روی مبل من باید جمع کنم میگه حالا بعد جمع میکنم 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دقیقا انگار منی  اخه دقیقا شوهر منم همینطوره  امروز داره بلند بلند اول صبحی حرف میزن ...

بگو باشه برو اصلا خ نه تنهاس، ببین عزیزم از منی ک چند تا گیراهن بیشتر پاره کردم ب تو نصیحت

شوهر من و تو بی چشم و رو تشریف دارن، بنظرم پاشو برو خونه خودت خونه رو حسابی گرم من

کتری بزار روی اجاق گاز بگو برو هیتر بگیر برام بندازش توی خرج برگ چند تا لباس گرم بگیر، حالا ک پرو تشریف دارن

بخدا از بس داشت بهش خوش می‌گذشت اومده بود خونه زنگ زده ب من ک آره انگار درست سم نزدن میخای یه بار دیگه کل خونه رو رو هم بزنیم حالا چرا ک من بیشتر بمونم اونجا بخور و بخاب مجانی 

گفتم نخیر نمیخاد ببین دنیای سم هم بزنی من ی میام خونه خودم خودتو اذیت نکن 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
هزار هزار بار گفتم بهش میگه تو جرا میگی خستم خب منم خسته مبشم میگم ت نه پریودی داری ن زایمان هیچوقت ...

باز خوبه تو یکی رو داری بچت رو نگه داره،من چی بگم ن مادری ن خواهری،تک و تنهام،شوهرمم اصلا بگو ۵ دقیقه بچه رو نگه نمیداره،همینجوریم از انتظار شام و ناهار و خونه تمیز و رسیدن به خودم رو داره😐😐😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
بچه ها به این دلایل ترسناک بچه نیارم اشکال داره؟ من روحیم خیلی حساسه میخوام یه یاددداشت از شوهرم بگی ...

به والله از محبت زیادیه مخصوصا که اون ظرفیته نباشه...خانواده خانوم معمولا بی حساب و کتاب هوای دومادو دارن که مثلا به خیال خودشون زندگی دختررگرم شه به هر حال دخترشونو دادن..  طرف کمتر اذیت کنه...چون طبق فرهنگ ما جنس برتر مردا هستن برای همینه که مادرشوهرا وقتی عروس میارن خدارو بنده نیستن و حس قدرت دارن چون میدونن پسر همه کارست

Nothing special...
من فک میکنم ما زن‌ها خودمون شوهرامون رو لوس میکنیم خودم گاهی‌وقتا که میبینم شوهرم ظرف میشوره دلم بر ...

امتحان کردم فایده نداره عزیزم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
آره خب اینم هست شوهر من خودش میگه باهام صحبت کن خیلی چیزا از زندگی بلد نیستم راهنماییم کن، وقتی اشت ...

من شوهرم بسیار زیاد مغروره خیلی زیاد 

اشتباه خودشم قبول نداره چه برسه به صحبت های دیگه 

چه برسه من نصیحتش کنم 

هزار هزار بار گفتم بهش میگه تو جرا میگی خستم خب منم خسته مبشم میگم ت نه پریودی داری ن زایمان هیچوقت ...

عزیزم ر آدمی خودش فقط میدونه که چقدر خسته ست..وقتی نمیتونی کار نکن..همیشه خونه رو تمیز کردی اونم عادت کرده..خودت بد عادتش دادی..روش زندگیت رو عوض کن و ب خودت برس..وقتی خودت ب خودت اهمیت ندی دیگران هم نمیدن..

بگو باشه برو اصلا خ نه تنهاس، ببین عزیزم از منی ک چند تا گیراهن بیشتر پاره مردم ب تو نصیحت شوهر من ...

همین امروز میرم خونه خودمون 

من خیلی ساده ام واقعا از خودم بدم میاد 

به والله از محبت زیادیه مخصوصا که اون ظرفیته نباشه...خانواده خانوم معمولا بی حساب و کتاب هوای دومادو ...

وای گل گفتی اولا مامانم بنده خدا خیلی میومد کمکمون حتی میومد شب ها نگهش می اش ک من بخابم این آقا هم میخوابید پرو پرو 

دیدم ن زیادی داره پرو میشه و پشت خذنودم حرف میزنه دیگه نذاشتم مامانم بیاد 

الان داره ب من فشار میاره ک باز مامانم بیارم ولی عمرم بیارم 

هیچی ازم نمونده ها پوست استخوان شدم میگه ن خوبی خیلیم چاقی 😒

بخداعزیزم من جلوشوهرم بیفتم بمیرم م میگه چیزیتت نیست پاشوو بس که بیشعوره😥اولاش خیلی خوب بودتایکسالگی دخترم خیلی همه چی خوب بودبعدیه اتفاقی افتادهمه چی بهم خورددیگه هیچ توجهی بهم نداره حالااون خطاکرده ها

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶
همین امروز میرم خونه خودمون  من خیلی ساده ام واقعا از خودم بدم میاد

تو همین کاری ک من گفتم بکن ب غلط کردن میفته

بارداری؟ 

وای گل گفتی اولا مامانم بنده خدا خیلی میومد کمکمون حتی میومد شب ها نگهش می اش ک من بخابم این آقا هم ...

من واقعا میترسم بچه بیارم با شوهرم که اخلاقش اینه با یه سرو صدا بیدار میشه این دوروز دیگه با سر وصدا و گریه بچه جیکار میکنه اخه 

من فکر کنم شوهرم تا حالا دوبار ظرف شسته اونم درحد یه بشقاب یا دوتا همین خیلی کم  اصلا ندیدم کا ...

منم کارمندم و به شدت خسته میشم ! وقتی میبینم لباساشو میندازه جمع نمیکنم، میگم تمیزی و مرتبی خونه وظیفه هردومونه! یه کم غر میزنه ولی خب راه میفته😄

البته اینطورم نیست هیچ‌کاری براش انجام ندم، طوری رفتار کردم که وقتی کاری براش انجام میدم متوجه بشه از روی لطف و محبتم هست نه از روی وظیفه...

بخند، همین  
تو همین کاری ک من گفتم بکن ب غلط کردن میفته بارداری؟ 

نه باردار نیستم تازه میخوام برم دکتر ازمایشهای قبل بارداری میدونید جیه من هنوز به دوست داشتن شوهرم نسبت به من شک دارم میترسم بچه بیارم