2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
به خاطر شناسایی نشن چون اینجادرددل میکنه مادرشوهر خواهرشوهروازهمه مهمتروقیح درکمین هست😂

کیه این وقیح حالا😂😂😂

یاد خفاش شب افتادم ناخوداگاه 😂😂😂

هیچ وقت نگو خدا بهم پُشت کرده ، شاید تو برعکس نشستی!❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون تو تاپیکهاشون از همه چیه زندگیشون چه خوشی چه ناخوشی هاشون گفتن و اگه عکس بذارن شناسایی میشن خوب ...

ولی واقعا کسائی که دردو دل میکنن به نظرم بیشتر حالشون خراب میشه تا اینکه کمکی بهشون بشه.

یه وقتایی کامنتای یه سری از پستارو میخونم ب حدی نا امید کننده و مخربه که واقعا حال طرفو بدتر میکنه.

ب نظرم اینجا واسه شوخیو بگو بخند خیلی مناسب تره تا دردودل چون با دردودل و شنیدن قضاوتای کور کورانه ی یه عده بدتر داغون میشه.

ولی واقعا کسائی که دردو دل میکنن به نظرم بیشتر حالشون خراب میشه تا اینکه کمکی بهشون بشه. یه وقتایی ...

بعضیا هیچکسو ندارن برای دردِ دل💔باور کن😔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

منم واسم سوال بوود ولی بعد بهشون حق دادم چون اینجا همه اکثرا دردودل میکنن و از مشکلاتشون میگم و چون ...

اره با این تفاسیر منم حق میدم.

ولی واقعا واسم سوال شده بود.

هی میگفتم خدایا الان مگه دوره قدیمه همه اینجا اانقد میترسن عکسشون پخش شه یا سو استفاده ای ازشون بشه؟!!اونم با یه عکس ساده!!

داشتم شاخ در میاوردم واقعا تو دوره زمونه ی الان که تو اینستا همه از ریز به ریز زندگیشونو استوری میذارن اینجا چرا جوش این شکلیو انقدر بستست پس!!

بعضیا هیچکسو ندارن برای دردِ دل💔باور کن😔

اره عزیزم میفهمم.

الان خیلیامون اینجوری هستیم.

دردودل خوبه نمیگم بده یه وقتایی ادم نیاز داره.

ولی جایی که یه عده حالتو بدتر میکنن ادم از ریز به ریز مسائل شخصیش نگه واسه خودش بهتره وگرنه در کل حق میدم.

یه وقتایی بالاخره دل ادم پر میشه.

اره عزیزم میفهمم. الان خیلیامون اینجوری هستیم. دردودل خوبه نمیگم بده یه وقتایی ادم نیاز داره. ولی ...

آره درسته بعضیا دیگه خیلی سفره دلشون بازه منم اینجوری موافق نیستم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️