2777
2789
عنوان

عکس

205 بازدید | 21 پست

یه مسئله ای تو نی نی سایت خیلی برام عجیبه!!

.

من تازه چند وقته عضو نی نی سایت شدم چیزی که برام عجیبه اینه که چرا انقدر خانومای نی نی سایت حساسن عکس از خودشون بزارن تو سایت یا پروفایل؟؟

یا مثلا کسی عکس میزاره از خودش خییییلی سریع پاک میکنه؟؟

در صورتی که مثلا الان تو بقیه شبکه های اجتماعی مثل اینستا یا فیس یا تلگرام و.... خیلیا چه مذهبی چه غیر مذهبی به راحتی عکس از چهرشون میزارن رو پروفایل یا تو پستاشون!

اما اینجا اکثریت حتی کسایی که خیلی به روز هستن ترجیح میدن عکس نذارن؟

هیچ وقت نگو خدا بهم پُشت کرده ، شاید تو برعکس نشستی!❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنام خدا

..اول وقیح....دوم اینکه شناسایی نشن پستاشونو بخونن یاتاپیک

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

به خاطر شناسایی نشن چون اینجادرددل میکنه مادرشوهر خواهرشوهروازهمه مهمتروقیح درکمین هست😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

منم واسم سوال بوود ولی بعد بهشون حق دادم چون اینجا همه اکثرا دردودل میکنن و از مشکلاتشون میگم و چون همه با اسم کاربری جعلی وارد شدن ممکنه آشنایی پیدا بشع ک اونارو بشناسه و تمام مسائل خصوصیشونننوو بفهمع

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢

چون تو تاپیکهاشون از همه چیه زندگیشون چه خوشی چه ناخوشی هاشون گفتن و اگه عکس بذارن شناسایی میشن خوب اکثرا دوست ندارن اطرافیانشون از زندگیشون باخبر باشن..

اون جاهای دیگه که عکس میذارن فقط پز اتفاقای خوب زندگیشون رو میدن فرقش اینه عزیزم.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چون اینجا خوده واقعیشون هستن و حرفای دلشون مشکلاتشون و اینجا میگن و اگه عکسشون بزارن ممکنه شناخته بش ...

بله عزیزم ممنون از توضیحت❤

هیچ وقت نگو خدا بهم پُشت کرده ، شاید تو برعکس نشستی!❤