بیکینی چطور جواب داده؟ببخشید میپرسم تیرس مال شماهم؟موهاش کم شده اون قسمت؟ میخوام بدونم نازک میشه ...
زیاد تیره نیست.رشدش خیلی کم شده.موهاش هم مثل قبل ضخیم نیست.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
زیاد تیره نیست.رشدش خیلی کم شده.موهاش هم مثل قبل ضخیم نیست.
اسم دسنگاهت چی بود گلم؟
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
یادم نیس اسمش چون ی بار رفتم ولی اصلا درد نداره.روشن میشه.نازک و نرم هم میشه.بیکینی و زیربغل ۹۰ تومن.هرجا رفتی نباید درد داشته باشه.و این ک سه چهارروز قبلش شیوکن ک پوستت نسوزه و رو ریشه ها اثر کنه
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من يكم جوش زدم انجام ندادم بنظرت شروع كنم جوشم ربطي ب بيزر داشته
نه اصلا ربطی به لیزر نداره.من با چندتا از بچه های فامیل میرم.هیچ کدوم جوش نزدن.