2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر احتمال داره پوست جوش بزنه؟وبرای صورت ویا هر قسمتی از بدن ماهی ی بار میرید؟هزینه اش چقدره؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر اح ...

فک نکنم ربط داشته باشه ب پوستت باز خودشون مشاوره دارن قبلش برو بپرس.ماهی یک بار و هی فاصله جلسات بیشتر میشه.من تو تخفیف با دستگاه الکساندرایت 2019 کندلا میدم 470 ت جلسه ایی

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
منم خیلی دوس دارم اما خجالت میکشم برا بیکینی و اینکه نازایی نمیاره 🤔یکم نگران اینم 

واقعا نازایی میاره؟😢

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
منم خیلی دوس دارم اما خجالت میکشم برا بیکینی و اینکه نازایی نمیاره 🤔یکم نگران اینم 

ن نمیاره.چشمتو عینک میزنی میبندی😄.کلا بیکینی 5 دقیقه هم نمیشه

سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر اح ...

من پوستم چربه.اصلا جوش نزدم.کل بدن 250 میدم.اول ماهی یه بار بعد میشه 45 روزه یه بار.بعد هم فکرکنم چند ماهی یه بار باید یه شوک وارد بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من پوستم چربه.اصلا جوش نزدم.کل بدن 250 میدم.اول ماهی یه بار بعد میشه 45 روزه یه بار.بعد هم فکرکنم چن ...

چه قیمتش پایینه؟فول میری؟

من سیبیل.خط ریش.دل.کمر.باسن.زیر بغل.بیکینی کامل.دست و پا کامل 470

چه قیمتش پایینه؟فول میری؟ من سیبیل.خط ریش.دل.کمر.باسن.زیر بغل.بیکینی کامل.دست و پا کامل 470

من کل صورت،دل و دور سینه و کمر و زیربغل و بیکینی و دوتا پا.دستهام اصلا مو نداره.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃