سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر احتمال داره پوست جوش بزنه؟وبرای صورت ویا هر قسمتی از بدن ماهی ی بار میرید؟هزینه اش چقدره؟
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر اح ...
فک نکنم ربط داشته باشه ب پوستت باز خودشون مشاوره دارن قبلش برو بپرس.ماهی یک بار و هی فاصله جلسات بیشتر میشه.من تو تخفیف با دستگاه الکساندرایت 2019 کندلا میدم 470 ت جلسه ایی
سلام بچه ها منم خییلی دلم میخواد لیزر کنم وخواستم راهنماییم کنید که برای پوست های چرب بعد از لیزر اح ...
من پوستم چربه.اصلا جوش نزدم.کل بدن 250 میدم.اول ماهی یه بار بعد میشه 45 روزه یه بار.بعد هم فکرکنم چند ماهی یه بار باید یه شوک وارد بشه.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
چه قیمتش پایینه؟فول میری؟ من سیبیل.خط ریش.دل.کمر.باسن.زیر بغل.بیکینی کامل.دست و پا کامل 470
من کل صورت،دل و دور سینه و کمر و زیربغل و بیکینی و دوتا پا.دستهام اصلا مو نداره.
وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃