2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 49 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من با دایود انجام دادم خوب بود.ولی ی دستگاهی جدید اومده بین دایود و الکس اون خیلی خوبه.برا شارژ با ا ...

اسمش چیه؟بیکینی تون تیره بود؟موهاش کم شد؟و نازک؟

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
بیکینی چطور جواب داده؟ببخشید میپرسم تیرس مال شماهم؟موهاش کم شده اون قسمت؟ میخوام بدونم نازک میشه ...

زیاد تیره نیست.رشدش خیلی کم شده.موهاش هم مثل قبل ضخیم نیست.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
زیاد تیره نیست.رشدش خیلی کم شده.موهاش هم مثل قبل ضخیم نیست.

اسم دسنگاهت چی بود گلم؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
من 7 جلسه کامل رفتم نیم تنه پایین فقط پاهام که تمومه فقط هر 5 ماه یکبار میرم شات دونه ای میزنم بیکین ...

چه دستگاهی؟

اسمش چیه؟بیکینی تون تیره بود؟موهاش کم شد؟و نازک؟

یادم نیس اسمش چون ی بار رفتم ولی اصلا درد نداره.روشن میشه.نازک و نرم هم میشه.بیکینی و زیربغل ۹۰ تومن.هرجا رفتی نباید درد داشته باشه.و این ک سه چهارروز قبلش شیوکن ک پوستت نسوزه و رو ریشه ها اثر کنه

اسم دسنگاهت چی بود گلم؟

الکساندر رایت.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من يكم جوش زدم انجام ندادم بنظرت شروع كنم جوشم ربطي ب بيزر داشته

نه اصلا ربطی به لیزر نداره.من با چندتا از بچه های فامیل میرم.هیچ کدوم جوش نزدن.

عزیزم من الکس موتوس و الکس کندلا رفتم باید ببینی کدوم برای پوستت مناسب‌تر معمولا برای سبزه ها دایود ...

یعنی الان الکس کندلا خوب نیس واسه من؟من پوستم گندمی روشنه.فقط بیکینی خیلی تیرس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز