بچه ها واسه هممون پیش اومده گله و شکایت از زمین و زمان؛هممون دچارشیم و همه رو مقصر میدونیم.همه جز خودمون!
من مدتهااااست که دارم تلاش میکنم باورهامو تغییر بدم...
خوب باشم.پیشرفت کنم.به جای اینکه حسرت بخورم و پشیمون باشم جبران کنم و خیلی چیزای دیگه...
تغییر زمان میبره بچه ها؛مدتهاست دارم فایل گوش میدم؛مینویسم؛تمرین میکنم؛دو روز حسم عالیه؛دو روز برمیگردم سر جای اول...ولی امیدمو حفظ میکنم...من تصمیم گرفتم که بشه.پس باید بشه...
خلاااااصه...یعنی خیلی خلاصه😁اینکه امروز دست به قلم شدم و مثل همیشه که مینوشتم شروع کردم نوشتن؛همیشه خشمم و نسبت به همه مینوشتم و پاره میکردم بد و بیراه؛عصبانیت..این روشی بود که یاد گرفته بودم...که نجنگم تو ذهنم...بنویسم و پاره کنم...ولی هرچقد رشد میکنی چیزای جدیدتر یاد میگیری...
امروز بی اختیار قلمم فرق کرد...
نوشتم من امروز مسئولیت تمام اتفاقات زندگیم رو میپذیرم...
پذیرفتم که فلان اتفاق و من جذب کردم...عصبانی نشدم از جذبش...نوشتم این اتفاق فلان درس و بهم داد...روبه رو شدم با ترسهام...با خودم...جسورانه نوشتم...و افتخار کردم به خودم...برای اولین بار از عصبانیتام و از خشمم به عالم و ادم با آرامش نوشتم و در نهایت پر از آرامش شدم...
این نقطه ای که امروز بهش رسیدم خیلی تلاش میخواست؛خیلی جسارت...و من تونستم... و به فال نیک میگیرمش که مصادف شد با آغاز سال ۲۰۲۰.مطمئنم همه چیز عالی و بیست پیش میره.دوس داشتم حال خوبم رو باهاتون شریک شم💚