2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوري چيزايي كه ميخوايد رو جذب ميكنيد؟

ذهنت با خواستت هم فركانس ميشه!

من دوره ميرم ولي اصن فرقي نميكنه كلاس كي يا خودت ياد بگيري مهم اصولشه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
ذهنت با خواستت هم فركانس ميشه! من دوره ميرم ولي اصن فرقي نميكنه كلاس كي يا خودت ياد بگيري مهم اصولش ...

من يكيو خيلي دوس دارم ٥ سال دوست بوديم الان دوريم از هم و جدا شديم اخرين بار ماه پيش باهاش حرف زدم چجوري جذبش كنم؟به خوبياش فكر كنم؟

من يكيو خيلي دوس دارم ٥ سال دوست بوديم الان دوريم از هم و جدا شديم اخرين بار ماه پيش باهاش حرف زدم چ ...

در كل وقتي ب عشق فك كني چ خاطراتي از لحظه هاي خوب عشقولانه!!ك داشتي چ تجسم عشق اينده چ اتفاقي از حال ك عشقولانس!جذب عشق رو باعث ميشه

اما قانون جذب ميگه ي فرد خاص رو نميتوني جذب كني

ولي عشق رو چرا

من جذب كردم فرد خاص رو عشقم محدوديت نداره 

ببين اون هم ميتونه فرد ديگه اي رو جذب كنه!

نميگم نميشه ي فردرو اصلا جذب كرد!

ميگم صد در صد براي جذب ي فرد خاص جواب نميده استادمون ميگه و ميگه خود عشقو ميشه جذب كرد

ببين اون هم ميتونه فرد ديگه اي رو جذب كنه! نميگم نميشه ي فردرو اصلا جذب كرد! ميگم صد در صد براي جذ ...

البته اگر بويي از قانون جذب برده باشه كه من فكر نميكنم خداروشكر من فرد خاص رو جذب كردم