۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 عنوان افسردگی شدید 91 بازدید | 13 پست خانما من ماه اخر بارداریمم هیچ تفریحی ندارم حس میکنم به شدت افسرده شدم کارم همش گریس چیکار کنم غمو غصم کم شه؟کسیو ندارم به فکرم باشه😔 میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍 1398/10/11 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00چكاوك00 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 8016 ٣ روز ديگه وقت نميكني سرتو بخاروني خب.بخواب میشه این تاپیکو بخونی؟
mobina76 عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4171 منم ماه اخر حالم بد بودتازه فکرکن وقتی زایمان کردم از یه طرف سزارین بودم خیلییی درد داشتم از یه طرف بچه سینمو نمیگرفت جوش میزدم خیلی از یه طرف اطرافیانم خیلیییییی اذیتم کردناینقد جوش خوردم و گریه کردم که مثل دیوونه ها شده بودمآخرشم سرِ یه ماه نشده شیرم خشک شد خدا حال همه رو خوب کنه..
tanhay عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 ٣ روز ديگه وقت نميكني سرتو بخاروني خب.بخواب خخخ.افسردگی بعدش رو بگو خخ
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 ٣ روز ديگه وقت نميكني سرتو بخاروني خب.بخواب فعلا که خبری نیست هیچ علائمی از زایمان هم ندارم....فقط اوضوع روحیم به شدت اشفتس میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
mamane_ashegh عضویت: 1392/02/11 تعداد پست: 3845 عزیزم طبیعی هست ...سعی کن خودت رو مشغول کنی،منم تو بارداری غروب که میشد گریه هام شروع میشد تا خوابم ببره،امیدوارم مثل من افسردگی بعد از زایمان نگیری دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨👩👧👦
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 منم ماه اخر حالم بد بود تازه فکرکن وقتی زایمان کردم از یه طرف سزارین بودم خیلییی درد داشتم از یه طر ... 😢😢😢😢😢باز منو انقد تو بارداری اذیت کردن ک فکر نکنم شیری داشته باشم برا بچه میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
tanhay عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 فعلا که خبری نیست هیچ علائمی از زایمان هم ندارم....فقط اوضوع روحیم به شدت اشفتس برو اینستا.فیلم نگاه کن.اهنگ بذار
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 عزیزم طبیعی هست ...سعی کن خودت رو مشغول کنی،منم تو بارداری غروب که میشد گریه هام شروع میشد تا خوابم ... احتمال زیاد بعدش اوضاعم بدتر میشه چون الان که حال روحیم خیلی خرابه میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 برو اینستا.فیلم نگاه کن.اهنگ بذار 😟😟به چه دردم میخوره اخه😔 میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
tanhay عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 😢😢😢😢😢باز منو انقد تو بارداری اذیت کردن ک فکر نکنم شیری داشته باشم برا بچه سعی کن به بدی های که بهت شده فکر نکنی فایده نداره جز ضرر
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 سعی کن به بدی های که بهت شده فکر نکنی فایده نداره جز ضرر سعیمو میکنم ولی فایده نداره... میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
tanhay عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 😟😟به چه دردم میخوره اخه😔 راست میگی از غصه خوردن که بهترهمن که انگار مرده متحرکم انگار تو خواب زندگی میکنم
۰۰عصرپاییزی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4992 راست میگی از غصه خوردن که بهتره من که انگار مرده متحرکم انگار تو خواب زندگی میکنم من اگ بقیه بذارن خدبمخانواده شوهرم خیلی اذیت میکننیک هفته مونده ب زایمانم رفتن مسافرت شغل شوهرمو باباش یکیهحالا هی از راه دورم زنگ میزنن ک رفتی سرکار؟مغازه بسته نباشه هایعنی هیچ وقتی برام نیست دیگ اونا ب خوش گذرونین ازین طرف حال منو خراب میکنن میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍