2777
2789
وای چقدر امیدوار شدم دستت درد نکنه ان شالله بسلامتی

😍😍😍😘..ممنون ..اره عزیز میشه خرید تاطه من کلیش هم میشد کمتر بخرم .بگردجاهای قیمت مناسبو پیدا کن .وسیله های من جنسشون پایین نیس و خوبن اما ازحای قیمت خوب گرفتم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها تو ساک بیمارستان چیا میزارن 

من شورت و نوار برا خودم شیشه شیر پوشک بچه 

قطره رازیانه .کیسه ابگرم .پتو برا بچه.جوراب و لباس برا بچه .یه زیر انداز نخی برا بچه .شیر دوش .پودر و زینک اکساید بچه .ژلت .شلوار راحتی برا خودم  لیوان .شانه و مسواک و اینا هم برا خودم چون احتمال داره سزارین بشم چند روز بمونم دستمال مرطوبم 

من کمتر از این گرفتم نزودیک ۶ تومن شد شما از کجا خریدی

من تخت و کمد و گهوارشو از تولیدی ب سفارش و سلیقه خودم گفتم .باقیشم از سیسمونی فروشاای قیمت خوب اونم قسطی گرفتم ...ی سوم نقد باقی قسط ۴ ماهه ...بگرد هست .اکثر وسایل مصرفیش هم چیکوو و فیروز و وی هس 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
چ خوب ک لیستتو نوشتی مرسی مامان مهربون

😍