2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی مبارک باشه میشه بگی مثلا چی خریدی؟

قربونت.ی کمد گرفتم سرویس کالسکه ...س پلاستیک...س خواب...راکر خرسی...وسایل بهداشتی...پتو نوجوان...پتو دورپیچ...لباسهاش...ی مقدارم اسباب بازی

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

من كلا وسايل چوبي نميخرم فقط گهواره و رورك و كرير و لباس فكر كنم اينا جدود پنج بشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من کلا شد ۴۲۰۰ اینا ...

کمد ی تخت ۱۳۰ در۷۰ که گهوارع هم‌میشه کنار مادرم میشه .کریر و ساک .لوازم بهداشتی فیروز  .۵ تا عروسک .شیشه شیر و پستونک و بند پستونک و ظرف در دار برا غذاش و پوار و ست ناخن گیر و لباس سایز۰ ۱ و ۲ ۳ از هر کدوم ۲ یا ۳ دست .سرهمی لی و چنتا سرهم سایز ۱ و۲ .تشک تعویض لیوان اب 

پیش بند دوتا .حوله و دو پیچ و لحاف تشک تخت و مسافرای و گارد دار .ی گهواره برا خونه مامانم .ی دس لحاف تشک برا اونجا .جغجغه و ست قابلمه و ست ارکوپال و ست قاشق و دندون گیر و خشک کن و کهنه و ی بسته پوشک و گوش پاک کن و شیشه شور و ست پلاستیک حموم.دستمال مرطوب .دوتا پاپوش .۴ دست کاموا مامانم بافت و جوراب شلواری  و قنداق و پتو اسپانیایی دکمه دار و اینا تقربا شد ۴۲۰۰...

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

خیلی گرون شده وسیله بچه ها 

من فقط لباس و وسایل بهداشتی و رخت خواب و به اضافه صندلی ماشین چنتا کفش شده پنج تومن 

حالا کلی چیزش مونده 

یه پیراهن فینگلی صد تومن 

یه سرهمی فینگیل تر دویس تومن 

اصن خیلی وسایل بچه ها گرون 

شیشه شیر اونت 180

پستونک اونت 90

خب همینا ملی پول میبره دیگ 

پنج تیکه همه صد پنجاه 

کفش و پاپوش 

کفش صد خوردی 

پاپوش شصت هفتاد 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
من کلا شد ۴۲۰۰ اینا ... کمد ی تخت ۱۳۰ در۷۰ که گهوارع هم‌میشه کنار مادرم میشه .کریر و ساک .لوازم بهد ...

من کمتر از این گرفتم نزودیک ۶ تومن شد شما از کجا خریدی

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین