2821
2789

از جای درست بخری باقیمت خوب ۵ تومن 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خریدم

لباس و وسیله بهداشتی و گهواره برقی و ...حدود ۶میلیونی شد

سرویس تخت ۱۰میلیون شد

گلیم برا اتاق ۱.۵۰۰شد

کاغذ دیواری ۲.۵۰۰شد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من میرم پیچ و کانالا سیسمونی مردمو میبینم 😢😢😢اشکام در میاد خانوادم کلا دو دست لباس خریدن دویست تمن شده هی چهار ماهه میکوبن تو سرم خودم وسیله میگیرم میگم اونا خریدن متلک نشنوم 

کادو هم خودم پول جمع کردم بگم از طرف اوناس 

من میرم پیچ و کانالا سیسمونی مردمو میبینم 😢😢😢اشکام در میاد خانوادم کلا دو دست لباس خریدن دویست تم ...

اوخی 

عیب نداره

بخدا منم سیسمونی خودم دارم میخرم خانوادم ندارن بدن

لوازم بهداشتیش سه دست لباس کالاسکش شد ۲تومن 

تختو کمدشو قیمت گرفتم مدلی ک میخوام رو هم میشه یکو سیصد

بقیشم لباسو سرویس خوابو رخت خواب میگیرم همون ۵تومن میشه تقریبا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اوخی  عیب نداره بخدا منم سیسمونی خودم دارم میخرم خانوادم ندارن بدن

خانوادم دارن فقط برا من نمیخان خرج کنن بخدا هزار تمن هم باهدم حساب میکنن اونوقت برا خاهر کوچیکم و بقیه لباس چهار صد پونصد کمتر نمیخرن 

ان شالله بسلامتی خوش قدم باشه

مرسی عزیزم

همچنین برا شما

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا