2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

123 بازدید | 8 پست

چیکار کنم خدا ببخشه...در مورد یه نفر تا میتونستم بد گفتم پیش خانوادم...در حالی که اونقدراام که من گفتم بد نیست....من دروغ نگفتم یعنی تهمت نزدم اما لازم نبود همه چیزو بگم حالم خیلی بده ذکری دعایی چیزی بلدین حالم خیلی بده اشتباه کردم دید اونا رو اونقدر عوض کردم...😩😢😢

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

فقط امضات 

عزیزم برو یکم قرآن بخون و با خدا حرف بزن دلت آروم میشه و ب خودت قول بده ک دیگه تکرار نکنی

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تنها راهش اینکه به خانوادت راستشو بگی 😒

نمیتونم

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
نمیتونم

پس چجوری میخای خدا ببخشه😒

شما اون آدمو پیش خانوادت خراب کردی 

انتظار بخشس هم داری 

مثل این میمونه آبروی کسی رو ببری 

بعدم بگی عب نداره جمعش میکنم .چجوری میخای جم کنی ..؟

عزیز شیشه هنسایه نیست بگی تعویض میکنم درست میشه