2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 26 پست

سلام عزیزم من هم کیست دارم از حدود پنج سال پیش متخصص جراح خوبی رفتم بهم سونو داد. نمیدونم سنت چقده ولی اگر سنت کمتر از چهله برات ماموگرافی نوشت نرو که مطمئنا نمینویسه. چون خود اشعه ماموگرافی خوب نیست. سونوگرافی نوشت دو بار دادم در فاصله ۶ ماه بعد از سیکل ماهانه٬که گفتن پلی کیستیکه و جهت اطمینان تیکه برداری نوشت که خداروشکر جوابش مشکلی نداشت و فقط کیست بود و برای ۶ ماه بعد هم برام مجدد سونو نوشت که  یه موقع بزرگ نشده باشه. نگران نباش اگر درد داره و سابقه خانوادگی نداری مشکلی نداره ولی حتما پیگیر شو که مطمئن شی.

بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارمم.اما درد نمیکنه

پیش متخصص جراح برو.من رفتم سونو هم انجام دادم گفت بزرگه اما گفت بهش دست نمیزنیم ۶ ماه بعد قراره دوباره برم اگه بزرگتر شده باشه جراحی میشم

به من گفت اگه درد داشتی حتما زود بیا پیشم.شماهم درد داری زودتر پیگیرش شو

من رفتم ولی دیر رفتم کیستم بزرگ شده بود مجبور به جراحی شدم شما زود برو که با دارو حل بشه و خدایی ...

چ علائمی داشتی  

چقدر دیر رفتی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
علائمی نداشتم درد یه دفعه ای اومد سراغم  اینقد که بزرگ شده بود و نمیتونستن بدون جراحی تخلیه ک ...

وای من خیلی می ترسم😢😢😢

دردش چ جوری بود

زیر بغلم تیر میکشید ترس نداره برو دکتر تحت نظر باش

منم همین 

هم هر دو سینه ام 

هم  زیر بغل هام درد میکنه  

وای جراحی چ جور  ترس نداره

هر دو سینه تو جراحی کردی 

چند ساله ته 

منم دارمم.اما درد نمیکنه پیش متخصص جراح برو.من رفتم سونو هم انجام دادم گفت بزرگه اما گفت بهش دست نم ...

سلام عزیزم دکتر من هم بهم گفته بود باید جراحی کنی و برداری  اونوقت آزمایشگاه ببریم ببینیم چیه «ارزان در میاد»  که همسرم مخالفت کرد و دکترم سونولوژیستی رو بهم معرفی کرد و گفت تیکه برداری رو انجام میده من رفتم پیشش که به صورت سرپایی داخل مطب به صورت سوزنی وارد سینه کرد و تیکه برداری رو انجام داد و تیکه هارو بهم داد بردم آزمایشگاه که خداروشکر مشکل نداشت. بنظر من هم اگر پولش برات مهم نیست همین کارو بکن ببین کی انجام میده٬ جراحت میتونه کمکت کنه٬ بهتر از جراحیه چون جراحی عوارض داره و جاش میمونه ولی این روش مثل یک سوزن داخل میکنه یک زخم کوچولو میشه بعد خوب میشه و بیهوش هم نمیشی. مبلغش برا من پارسال رفتم ۷۰۰ شد و آزمایشگاه هم ۱۲۵ شد.

وای من خیلی می ترسم😢😢😢 دردش چ جوری بود

درد من مثل تیر کشیدن بود و دستش میزدم هم تا حدودی درد داشت ولی همش درد نداره. نگران نباش دکترم میگفت درد نشانه خوبیه.