2777
2789
منظورم اینه مزخرفای خوشمزه نخوری . برا داشتن اندام ایده ال شصت درصد تغذیه. بیست درصد ورزش و بیست درص ...

بدبختیم اینه که شوهرم باید حتما غذاش برنج و انواع خورشتا باشه..چیز دیگه ای نمیخوره..و این موضوع یکم اذیتم میکنه...با خودم میگم به اندازه ی اون درست میکنم ولی بازم نمیشه..😢😢😢😢نمیدونم چیکار کنم تغذیرو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختیم اینه که شوهرم باید حتما غذاش برنج و انواع خورشتا باشه..چیز دیگه ای نمیخوره..و این موضوع یکم ...

شام کم بخور هرچی دارید. ناهار برنج نخور. خورشتشو یکم بانون بخور. سر سفره ات همیشه سبزی خوردن و کاهو باشه. میان وعده هات همیشه میوه بخور.صبونه خوب بخور. کره نخور. ماکارونی و سیزمینیه همه مدل نخور. نوشابه و سوسیس کالباس نخور. فست فود نخور. این ورزش رو مرتب انجام بده خودش مدت داره. هرچهارروز یکبارهم فکرکنم روز استراحت میده. شبا نشین تا نصفه شب . یازده بخواب پنجو نیم شیش بیدار شو. ورزشو با شکم گوشنه یا شکم پر انجام نده. سعی کن بندازی یک ساعت بعد ناهار. غذا در حد سیر شدن نخور .اونقدری بخور ک ضعف نکنی.

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
کنارش برای خودت یه غذای سبک درست کن

جلوی این نفس وامونده رو چطور بگیرم..غذاهای خوشمزه واسه اون درست کنمو خودم نگاه کنم...بعد انقد اسرار اسرار که تو هم بخور...وای خیلی سخته...ولی یه هفتست که مصرف نوشابه رو ب کل قطع کردم...به نظرتون با چای چی بخورم میخوام قندم دیگه نخورم..اخه خیلی چای میخورم

جلوی این نفس وامونده رو چطور بگیرم..غذاهای خوشمزه واسه اون درست کنمو خودم نگاه کنم...بعد انقد اسرار ...

با انجیرخشک یا توت خشک.

دیگه همینه ، یا لااقل اگر خوردی کم بخور ... نمیتونی بخوری و لاغر شی مگر اینکه ورزش سنگین بکنی ولی اندازه قبل بخوری نه بیشتر ولی رو لاغری بیشتر رژیم موثره

جلوی این نفس وامونده رو چطور بگیرم..غذاهای خوشمزه واسه اون درست کنمو خودم نگاه کنم...بعد انقد اسرار ...

من الان تقریبا شیش ساله نوشابه رو حذف کردم. چایی اونقدر خاصیت داره  ضرر هم داره  خدایی نکرده کمخونی میگیری. پات ب دکترو بیمارستان  بازمیشه .یعنی انقدر  نسبت ب خودت بی اهمیتی؟فکر الانتو نکن فکر ده سال دیگتو کن فکر بیست سال دیگتو کن این دنیا نامرده الان سالمی  قدرتو نمیدونن وای بحال اینکه مریض شی .چاییتو سختته یهو بزاری کنار ؟ روزی نصف لیوان یا استکان  کمرنگ بخور اونم با توت خشک یا کشمش.غذاهای خوشمزه رو بخور ولی گوشتشو خالی بخور .نشد درهم بود چندقاشق بیشترنخور.نزار چیزی رودلت بمونه. سس مایونز هم حذف کن بجاش رو سالاد  ابغوره بریز .اگه اینکارو تاحالا نکردی بدون کلی حس خوبو توزندگیت ازدست دادی. کسی اصرار میکنه بگو من صلاح خودمو میدونم زحمت کشیدید ممنون اما رژیمم.

من الان تقریبا شیش ساله نوشابه رو حذف کردم. چایی اونقدر خاصیت داره  ضرر هم داره  خدایی نکر ...

سس که اصلا مصرف نمیکنم به جاش با ماست سس درست میکنم میریزم رو سالادم..چای رو هم حتما حتما کم میکنم...دارم کم کم پیش میرم...یهویی همه چیزو نمیزارم کنار چون سختمه...ولی خب تقریبا خیلی چیزارو حذف کردم...ممنونم واقعا ازتون🙏🙏🙏

سس که اصلا مصرف نمیکنم به جاش با ماست سس درست میکنم میریزم رو سالادم..چای رو هم حتما حتما کم میکنم.. ...

خواهش میکنم. میتونی از دمنوشای جعفری خشک و چای سبز هم برای لاغری استفاده  کنی درسته تاثیر چشمگیری نداره  اما یجورایی بیتاثیر هم نیس . بااین روند ک گفتم تو دوماه میتونی پنج تا هفت کیلوکم کنی. الان از خودت عکس بگیر . خودتو وزن کن. سایزاتو بنویس . دور کمر.دور ران . دور شکم . دور بازو. بعد بعداز سی روز  اینارو چک کن. اونوقت متوجه تغییرات میشی.بیا بهم بگو موفق شدی منو تو خوشحالیت سهیم کن  اگه خواستی.😀⚘

خواهش میکنم. میتونی از دمنوشای جعفری خشک و چای سبز هم برای لاغری استفاده  کنی درسته تاثیر چشمگی ...

چشم حتما😊😊😊انشالله که نتیجه بگیرم...شما الانم اضافه وزن دارین یا نه الان اندامتون خوبه؟؟

چشم حتما😊😊😊انشالله که نتیجه بگیرم...شما الانم اضافه وزن دارین یا نه الان اندامتون خوبه؟؟

من با روند معکوس با این ورزش ده کیلو اضافه کردم. البته مزخرفای خوشمزه رو نمیخورم. بقیه چیزارو تو هشت وعده میخورم.خوابمم اوکیه . راستی خانوما چون قدرت بدنیشون نسبت ب مردا پایینه بعدازظهرا بعد ورزش یک ساعت  بخواب .خیلی خوب ریکاوری میشی. اگه تو اولینو دومین روز بدن دردگرفتی کم نیار ادامه بده. این یعنی بدنت سرد بوده دارن گرم میشن و ازخواب زمستونی دارن بیدار میشن.

الان خداروشکر خوب شده ولی میخوام تا شصت برسونم خودمو. امسال مریض ک شدم دکتر گفت ورزش نکن. متاسفانه ازغذاو ورزش افتادم. دوکیلوم کم شد. الان ۵۶ کیلوام.باید وقتی کاملا خوب شدم خودمو بکشونم بالا. 

الان خداروشکر خوب شده ولی میخوام تا شصت برسونم خودمو. امسال مریض ک شدم دکتر گفت ورزش نکن. متاسفانه ا ...

انشالله که سلامتی کامل ب دست بیارینو همیشه تنتون سالم باشه...😊😊😍😍😍

[QUOTE=118143082]انشالله که سلامتی کامل ب دست بیارینو همیشه تنتون قسمت رانو باس.ن سلولیت ندارید؟خوش ...

سلولیت منظورتون همون گودی های ریز ریز روی پوستو میگین؟؟؟اگه اونا باشه چرا دارم...ولی ب ا س ن م  بزرگه میتونه از اینم باشه؟؟؟