2777
2789
سلولیت منظورتون همون گودی های ریز ریز روی پوستو میگین؟؟؟اگه اونا باشه چرا دارم...ولی ب ا س ن م  ...

تمام  چربی انباشته شده طی این سالهاس ک استفاده  کردید. میخواید ی ورزش خیلی خوب برای ران و باس.ن بهتون بدم ی روز درمیون با ورزش شکم انجام بدید.؟ی روز شکم ی روز رانو باس.ن

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
تمام  چربی انباشته شده طی این سالهاس ک استفاده  کردید. میخواید ی ورزش خیلی خوب برای ران و ...

آره چرا که نه؟؟؟بعد اینا درست بشو هستن یا نه...خیلی ناراحتم😞😞😞😞😢😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره چرا که نه؟؟؟بعد اینا درست بشو هستن یا نه...خیلی ناراحتم😞😞😞😞😢😢😢😢

بااین کلی نتیجه گرفتم. دوره های سی روزه ات تموم شد دوباره از نو شروع کن.خیلی برنامه ها نصب کردم هیچ کدومشون مثل این دوتا نبود.

بااین کلی نتیجه گرفتم. دوره های سی روزه ات تموم شد دوباره از نو شروع کن.خیلی برنامه ها نصب کردم هیچ ...

اینا برنامع هاش چجوریه؟باید نصب کنم؟؟بعد اینترنت میخواد یا نه...تصویریه یا متن داره؟؟؟

خدا خیرت بده خیلی امیدوارم کردی

ببخشید اگه تایمت گرفته شد. چون ازصمیم قلب دوس داشتم کمکت  کنم. و باخوشحالیت کیف کنم. هنوز صبونه نخوردم گفتم اول شمارو  ب نتیجه ی مطلوبی برسونم‌.اراده .اراده.اراده.پشتکارو پشتکار داشته  باش. کم نیار .⚘⚘⚘⚘

ببخشید اگه تایمت گرفته شد. چون ازصمیم قلب دوس داشتم کمکت  کنم. و باخوشحالیت کیف کنم. هنوز صبونه ...

الهی فداتبشم...شما ببخش که وقتتو گرفتم...خیلی خیلی ممنونم ازت دوستم😘😘😘😘😍😍😍😍😍خیلی کمکم کردی واقعا ممنونم

اینا برنامع هاش چجوریه؟باید نصب کنم؟؟بعد اینترنت میخواد یا نه...تصویریه یا متن داره؟؟؟

برا دانلود نت میخواد . از گوگل پلی دانلود کن. بعد نصب کن. و دیگه برا ورودش و استفاده کردن نت نمیخواد. تصویریه. رو هرحرکت سخنگو داره. و تایم شمارش داره. مثل ی مربی میمونه.