2777
2789
دوساعت دیگه خدابیامرزه

۲۰ روز به تعویق افتاد

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

یاخدا 

وحشت کردم 

نمیشناسمش ولی تصور اینکه یکی میدونه دوساعت دیگه دارش میزنن وحشتناکه

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتی آخه دختره هم پیدا نشده ، نه جسدش نه بقایایی ازش نه حتی زندش ، رو چه حساب بابا

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
حالا اگر يه نفر گفت

دوز دخترشو برده خونه بووووق دختره نذاشته ،دختره رو کشته کرده تو چمدون گذاشته تو میرداماد 

اول اعتراف کرده بعد انکار کرده 

آرمان و غزاله

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ابالفضل

فک کن بدونی 3ساعت دیگه اون دنیایی😩

پسره احمق بخاطر یه حماقت نوجوونی گند زد به زندگی خودشو دختر مردم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

۲۰ روز به تعویق افتاد

وکیلش گفت از دادگاه هنوز به طور قطعی اعلام نکردن

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
حالا اگر يه نفر گفت

بادختره دوست بوده اورده خونه بهش گفته باهام ازدواج کن دختره گفته نه فراموشم کن هولش داده سرش خورده زمبن بعدشم بامیله بارفیکس زده دوتاتوسرش بعدشم جنازه شوتوچمدون انداخته سطل زباله جنازه دختره هنوزپیدانشده

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔