2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم حق این اعدامه هم اون دختر خوبش شده وگرنه خونه یه مرد غریبه چکار میکرده

چقدر بد ذات هستی شما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
همینطور ب دل مادر پسر....

مادر پسر بايد بشينه فكر كنه اين بچه رو جطور بزرگ كرده

دومي رو مثل اين بزرگ نكنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خب مشکل ما هم همینه ک  ماها ک یه اتفاقی میفته با زندگی قهر میکنیم  این پسره انقد وجدانش را ...

ماک نمبدونیم...خیلیا هستن تو زندان درس میخونن....حافظ قران میشن.

من ففط ارزوی ارامش و قرار واسه خانواده دختر و پسر دارم 

ازته قلبم ارزو میکنم ک این پسرو ببخشن...چون بابخشش و گذشت ماها در حق هم ک خدابهمون رحم میکنه😔

نبسته ام به کس دل...نبسته کس به من دل...

بنابر این گزارش، حسین شاملو احمدی یکی از وکلای آرمان در گفتگو با رکنا ضمن تایید خبر فوق اعلام کرد بامداد امروز (چهارشنبه) خانواده محترم غزاله به آرمان یک ماه فرصت دادند و اجرای حکم موقتا متوقف شد.

وی افزود با تشکر و سپاس از خانواده غزاله که این محبت را در حق این جوان کردند امیدواریم بتوانیم به صلح و سازش برسیم و خانواده غزاله کار بزرگی انجام دادند که خانواده آرمان از لطف و مهربانی ایشان تشکر می کنند.د 

کاربر جدید نیستم از ۹۴ عضو سایتم اما چند باری ترکیدم خواهشا نگید عضویت مبارک چون خودم باید به خیلیا بگم با تچکر 👍👍🙃🙃😁😁