2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته؟

۳۴سالمه....به خیال خودم گفتم ازدواج میکنم خوشبخت میشم من تومجردی زندگی خیلی سختیداشتم طوری که دانشگاهقبول شدم پول نداشتم برم...لباسوهمه نظر سطح پایین ولی عزیزبابام بودم...یه بارم دست روم بلندنکرد اما بختم اینطور شد   

۳۴سالمه....به خیال خودم گفتم ازدواج میکنم خوشبخت میشم من تومجردی زندگی خیلی سختیداشتم طوری که دانشگا ...

😢😢عزیز دلم خدا جوابشو میده حق هم چین مردایی ی گرگ صفته مثل خودشون

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
استارتر نمیتونی خیاطی آرایشگری یاکاری یاد بگیری به نظرم خیلی خوب میشه برات

تصمیم گرفتم برم بچه مردمو نگهدارم هرچدردادن..فقط افسرده شدم چه جوری خودموجمع وجورکنم حال روحیم واسه هیچی خوب نیست...

الان که تازه دعوا کردین اینجوری هستی ولی بعدا که آشتی کردی حالت خوب شد برو یه کاری یااد بگیر به نظرم که هم سرگرم میشی هم اینکه استقلال مالی باعث افزایش اعتماد به نفس میشه احتمالا دعوا وجر وبحث هم کمتر میشه

خیلی تنهام تنها..............اشکم نمیزاره چیزی بنویسم ببخشید

عزیزم فقط بچه نیار باشه همون یکی کافیه تااخلاق شوهرت درست نشده.نزار ی بچه دیگ‌شاهد این صحنه هه بشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.