2821
2789

منم وقتی پول میزاره  ‌اگر خرج کردم بتید فاکتور بهش بدم.ک‌چی گرفتم.خسیس نیس.شکاکه.همش میکه تو با کسی هستی.میکه تفنگ میخرم هم اونو میکشم هم تورو.دیوانه عوضی

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سطل ماست روروسرم شکست.....به پدرومادرفش داد.....باپاش انقدزدپشتم وپهلوم نصف شب باپدرش وخواهرش رفتیم ...

ب احتمال زیاد مشکل روانی داره

حتما پیش ی مشاور برین با هم احتمالا معرفی کنه به روانپزشک. خیلی ناراحت شدم برات. منم بچه ی همچین زندگی بودم..آخ ک چی کشیدم..درکت مبکنم. باید صبر کنی و دعا. کاش بچه نمیوردی

خانوادم فقط میگن جداشو....ولی اونجاهم مشکلات خودشون رودارن پدرم ناراحتی قلبی داره جمعیتمون زیاده..یه ...

عزیزدلم الهی خدا کمکت کنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
 زنای زیادی شبیه من و تو تو ایران هستن ک جیکشون در نمیاد

ساغرجانیه حسی عجیب بهم دست داد.....سرکارنمیرین شما..؟,من خانهدارم..احساس پوچی میکنم احساس میکنم بیارزشم..

ساغرجانیه حسی عجیب بهم دست داد.....سرکارنمیرین شما..؟,من خانهدارم..احساس پوچی میکنم احساس میکنم بیار ...

اگر شاغل بودم صد در صد ولش میکردم.حتی اینو خودشم میگه.ک‌اگر شاغل بودی ولم میکردی

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
چرا ازین روانی جدا نمیشی یذره غرور داشته باش

خواهرمازشوهرش به خاطر اعتیاد جداشدمتاسفانه تویهمحیط کوچیک زندگی میکنیم.....جوخانودهخودم خوب نیست پدرومارمریض...ازخودم پشتونه مالی ندارم یهبچه دوساله دارم

خدا ازشون نگذره جگرم کباب شد باید حسابشو برشی عوضیو برو طلاقتو بگیر بچه میخوای چیکار از این برا خودت زندگی کن مثلا بچه بیاد با هم چین پدری زندگی درس میشه پدری ک جلو بچش مادر بچه رو میزنن خاک تو سرش  عوضی بی غیرتو هم چین ادمایی باید بدی ی کتک مفصل بزنن تا بفهمن زدن یعنی چه پدرشم در بیار اعصابم بهم ریخت غذا رو میرختی تو صورتش کوفت بخوره بیشعورو

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
2823
2791
2779
2792