2777
2789
خانوادم فقط میگن جداشو....ولی اونجاهم مشکلات خودشون رودارن پدرم ناراحتی قلبی داره جمعیتمون زیاده..یه ...

منم با مشت چن بار زد تو کتفم و بازوم.با پا تو ران پام.دستمو پیچ داد ک‌گفتم الانه بشکنه.اینقد رو زمین کشوندم ک شونه راستم درد میکنه نمیتونم حتی یه لیوان بردارم آب بخورم

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
دعوای ما سر هیچچچچ.سر عینک آفتابی.ازبس عربده کشید.کتکم زد آشغال

مال من فکرمیکنی سرچی بود ماست تموم شده بود گفت چرا نگفتی...منم گفتم یادم رفته....گرفت جلوبچه به کتک....فقط نفرینش میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مال من فکرمیکنی سرچی بود ماست تموم شده بود گفت چرا نگفتی...منم گفتم یادم رفته....گرفت جلوبچه به کتک. ...

هچشون نیس.شوخر من ک روز ب روز پررو تر میشه.

میشه ازتون بپرسم چندسال ازدواج کردین..بچه هم دارین

عزیزم من ۱۰سال دوتا بچه دارم.ولی یک ماه بعد عروسی یه سیلی خوابوند تو صورتم دو ماه بعدش کتک نیمه مفصل خوردم!!!!!!دیکه بعدش عادی شد براش کتک کتک کتک....فحشش فحش.توهین تهمت تحقیر

سطل ماست روروسرم شکست.....به پدرومادرفش داد.....باپاش انقدزدپشتم وپهلوم نصف شب باپدرش وخواهرش رفتیم ...

سر کارم میره یا بیکاره؟

عزیزم من ۱۰سال دوتا بچه دارم.ولی یک ماه بعد عروسی یه سیلی خوابوند تو صورتم دو ماه بعدش کتک نیمه مفصل ...

چقدردردمون شبیه همهدیگس....منم ۹ساله ازدواج کردم یه بچه دارم..خیلی دوست دارم دومی روبیارم ولی بااین اخلاق بدش که ازروز اول زندگی حتی چندبارم توعقدم کتکم زدبابام گفت این به دردت نمیخوره من احمق گوش ندادم..