2777
2789
عنوان

بیاین جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 127 پست
میخوام نشده...شوهرم واریکوسل داره عمل کرده ولی هنوز خبری نیس

خب انشالله به زودی یه بچه سالمو صالح میاری شوهر منم مجردی واریکوسل داشته عمل کرده

بعدم رو این جیزا حساس نشو بچه مگه جیه که ادم بخواد باهاش پز بده.از عزل ملت بجه اوردن تا ابدم هست شاخ غولو نشکوندن که بخوان پز بدن بیخیال محل نده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم باید همیشه از جاری دور بود.من جاریم یه فتنه ایه که نگو اگه الان باهاش رفت امد داشتم حتما یه ات ...

اینقده باهاش خوب بودم..

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خب انشالله به زودی یه بچه سالمو صالح میاری شوهر منم مجردی واریکوسل داشته عمل کرده بعدم رو این جیزا ...

واقعا؟یعنی منم یه روزی باردار میشم؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
واقعا؟یعنی منم یه روزی باردار میشم؟

من عروس عمه م بعد از ۱۰ سال باردار شد 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
يه بنده خدايي هست تو خونه خودش بچشو ادم حساب نميكنه شوهرش هميشه ميناله كه چرا با بچه اينجوري رفتار م ...

وااااا خاک عالم حالا به تو نگاه میکنه که مثلا چی بشه😳😳خدا یه جو عقل بده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

عزیز دلم انشالله هرچه زودتر باردار بشی. میدونم سخته اما سعی کن اهمیت ندی. 

منم وقتی خبر بارداریمو دادم جاریم گفت وقتی صدای قلب بچه شنیده بشه بارداری واقعیه، 

بعد از اینکه صداشو شنیدم میگفت حالا مواظب باش بتونی نگهش داری و ....

هنوزم وقتی میبینتم یه جوری میخواد ادمو اذیت کنه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍