2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

227 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. کسی تا حالا توی آزمون ورودیش شرکت کرده؟ سخته یا آسون؟ امکان داره کسی قبول نشه؟ منابعش چیاس؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خودم نمیپرسم. خودم که دانشجوام. واسه آشنایان میپرسم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خیلی سخت نیست ولی اگر مثلا جامعة الزهرا علیها السلام باشه تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاده و رقابت شدی ...

نه توی یه شهر کوچیک آزمون داره.

من یه دوست مذهبی خفن داشتم رفت حوزه علمیه و بعد یه مدت نیمه شب از اونجا فرار کرد. از جونت سیر شدی میخوای بری حوزه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
من یه دوست مذهبی خفن داشتم رفت حوزه علمیه و بعد یه مدت نیمه شب از اونجا فرار کرد. از جونت سیر شدی می ...

چرا فرار کرد  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

آزمون ورودیش که نه 

ولی خود ورودیش رو رفتم

یه بار من و دوستم از دانشگاه داشتیم بر میگشتیم

یهو دسشویی مون گرفت شددددید

گفتیم حالا چیکار کنیم یهو در حوزه علمیه باز بود رفتیم داخل

لهنتیا خیلی سنگدل بودن گفتن حق ندارید(ب ش ا ش ی د)برید خونه هاتون

یکیشون دلش رحم اومد گف برید فقط ۲ دقیقه

یکی دیگه اشون اومد گف چرا اینجاااا؟اینجا مخصوص اساتید

خلاصه کارمون تموم شد فرار کردیم

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
من یه دوست مذهبی خفن داشتم رفت حوزه علمیه و بعد یه مدت نیمه شب از اونجا فرار کرد. از جونت سیر شدی می ...

منم بهش گفتم. قبول نمیکنه.

من اطلاعی ندارم 

اما بالاخره هرکاری سختی آسونی خودش داره برید انشاالله موفق می شید.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤