mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان حوزه علمیه | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست سلام دوستان. کسی تا حالا توی آزمون ورودیش شرکت کرده؟ سخته یا آسون؟ امکان داره کسی قبول نشه؟ منابعش چیاس؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1398/10/10 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 منابعش نمیدونم ولی عربی و ادبیات در حد انسانیها کتابهایی از شهید مطهری سالهای قبل بوده ... ممنون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 من اطلاعی ندارم اما بالاخره هرکاری سختی آسونی خودش داره برید انشاالله موفق می شید. ممنونم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
نارین۵۱۹ عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1081 ممنونم خب چرا به جای حوزه علمیه نمیره جامعه الزهرا که مدرکش معتبرتره
arghavan80809 عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 769 آزمون ورودیش که نه ولی خود ورودیش رو رفتم یه بار من و دوستم از دانشگاه داشتیم بر میگشتیم یه ... چه سنگدل😑 بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 خب چرا به جای حوزه علمیه نمیره جامعه الزهرا که مدرکش معتبرتره نداره شهرشون. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
جیکرطلا عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 1825 من داداشم ده سال پیش امتحان داد وقتی سیکل گرفت همه مخالف بودن چون درسش خیلی خوب بود همون بار اول امتحان که داد قم قبول شد الان با وجودی که هنوز ۲۳سال داره ولی استاد رسمی حوزه شده چون پشتکارش خیلی خوب بود
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 من داداشم ده سال پیش امتحان داد وقتی سیکل گرفت همه مخالف بودن چون درسش خیلی خوب بود همون بار اول امت ... آفرین میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
نارین۵۱۹ عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1081 نداره شهرشون. اونو فقط قم داره ولی باز ارزش مدرکی بالایی داره.کلا حوزه علمیه کتابهای رشته انسانیه بیشتر بزنین گوگل دقیق اسم منابعش هم زده گلم
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 اونو فقط قم داره ولی باز ارزش مدرکی بالایی داره.کلا حوزه علمیه کتابهای رشته انسانیه بیشتر بزنین گوگل ... ممنونم. ازتون. اجرتون با خدا میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.