2777
2789

سلام دوستان من یه خواستگاری دارم که ماهی میانگین ده درآمدش و البته آقا دبیر هم هستن و اینکه دوتا موبایل فروشی دارن یکی مال خودشون و یکی شریک هستن و کارشون هم پخش گوشی و هم گوشی فروخته و یه ماشین پرشیا هم دارن اخلاق و ایناشونم خدایی خوبه تحصیل کرده هم هستن فقط خونه ندارن که میگن دوسال بعد عروسی میخرم البته بنده خودمم دبیری هستم میخوام بدونم نظر شما چیه این خواستگار الان چجوری محسوب میشه کسی شوهرش اینکاره هست یا توی آشناها میخوام بدونم در آینده چطور میشه درآمدش البته خودشون میگن بیشترش میکنم و آدم بسیار کاری هستن در ضمن ۲۵ سالشونه و همه رو هم با تلاش خودشون به دست آوردن و روی پای خودشم هستن و خانوادشون فامیل دور هستن و خوبت و فقط یه خواهر کوچیک تر از خودشون دارن 

اخلاقش خوبه؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چیش موندی؟ 😶

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

خونه داشتن یانداشتن واقعا تاثیر میذاره تو تصمیمتون؟😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شرایطش ایده آله برای ی اقا 25 ساله. بنظر من اینده خوبی داری باهاش.

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤