2777
2789

باردوم

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من چهارم💪 بیخیال عزیزم این امتحان بیشتر از  همچی شانسیه و به استرس و اینام ربط داره

وای اصلا باورم نمیشه دوبلم فوق العاده عالیه ولی امروز با تعجب دوبل رو خراب کردم

من بار دوم قبول شدم دفعه ي اول خيلي الكي رد شدم  به مربيت بگو يه سري چيزايي كه افسر واسش مهمه ...

منم بار اول الکی رد شدم بار دوم ماشین زیرپام خاموش شد امروزم بخاطر دوبل

حواستو جمع کن دیگه   من بار سوم شهری رو قبول شدم

بخدا حواسمم جم میکنم افسر ی اخمی میکنه ادم دلش خالی میشه بخدا دیروز مربی مرد برداشتم گفت تعجب میکنم با این دست فرمون رد شدی 

وای اصلا باورم نمیشه دوبلم فوق العاده عالیه ولی امروز با تعجب دوبل رو خراب کردم

اره دیگه این امتحان اول شانس دومم استرس نداشته باشی ایشالله دفعه دیگه قبولی..

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
چرا چ ایرادی ازت گرفته مگه؟

بار اول افسر گفت دوبل بزن زدم فاصلم با ماشین جلویی باید 1مترمیشد 2متر شد گفت رانندگیت خوبه برو هفته بعد قیولی ..عوض شد افسر بار دوم خاموش شد ماشین امروزم ک دوبل خراب شد 

افسرو محل نزار یادتوهم اخم کن بهش

امروز میخاست باهاش دعوام شه خداروشکر اموزشگاه گفت شنبه عوض میشه افسر....سه شنبه هفته دیگه باید برم باز امتحان خیلی حالم گرفته شوهرم میگفت چطور دوبل خراب گردی مگ میشه اصلا باورش نمیشد