دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 عنوان کتابداری 145 بازدید | 23 پست رشته کتابداری دانشگاه علامه یا خوارزمیچطورن ? بازار کار داره ؟ احتمال استخدام ش هست ؟یکی از فامیلمون خونده و چند سال دیگه باز نشست میگهخیلی تعریف میکنه و میگه خوبه ؟برم ؟؟؟اگه چیزایی که زدمو دولتی قبول نشدم حسابداری پیام نور یا این کتابداری ؟؟ امروز | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 آره خوبه جدی ؟ از کجا میگی خوبه ؟ چجوریه من چیزی نمیدونم ازش
سایدا72 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2640 جدی ؟ از کجا میگی خوبه ؟ چجوریه من چیزی نمیدونم ازش ارشدش رو گرفتم فقط خواستم دانشگاه دولتی بخونم قبلش ریاضی پیام نور میخوندم رها کردم رفتم این رشته البته حسابداری ترجیح داره
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 ارشدش رو گرفتم فقط خواستم دانشگاه دولتی بخونم قبلش ریاضی پیام نور میخوندم رها کردم رفتم این رشته الب ... ولی خب حسابداری ش پیام نوره
سایدا72 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2640 ولی خب حسابداری ش پیام نوره ولی رتبه اتون خوبه رشته های بهتری میتونی بیاری، کتابداری رشته بدی نیست ولی رشته های بهتری هم هست حسابداری خیلی خیلی خیلی آینده بهتری داره
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 ولی رتبه اتون خوبه رشته های بهتری میتونی بیاری، کتابداری رشته بدی نیست ولی رشته های بهتری هم هست حسا ... داره ولی دولتی شاید قبول نشم گذاشتم اولویت ها ولی خب اگه نشم اینه نمیدونم به نظرتون اینا جا ش عوض کنم بزارم قبل پیام نور یا کلا حذفش کنم
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 ولی رتبه اتون خوبه رشته های بهتری میتونی بیاری، کتابداری رشته بدی نیست ولی رشته های بهتری هم هست حسا ... میترسم بعد تموم شدن درسم نتونم کار پیدا کنم من میخوام حتما شاغل بشم
سایدا72 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2640 میترسم بعد تموم شدن درسم نتونم کار پیدا کنم من میخوام حتما شاغل بشم دبیری فرهنگیان چیزی نمیتونی بیاری؟ من حتما کمکت می کنم
سایدا72 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2640 داره ولی دولتی شاید قبول نشم گذاشتم اولویت ها ولی خب اگه نشم اینه نمیدونم به نظرتون اینا جا ش عوض کن ... منم اولویت اولم دولتی بود و خداییش چون تجربه هم پیام نور هم دولتی دارم میگم دولتی چیز دیگری بود
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 دبیری فرهنگیان چیزی نمیتونی بیاری؟ من حتما کمکت می کنم ممنونم ازت ولی مجاز شدم واسا انتخاب رشتهولی انتخاب رشته نکردم چون شهر مو هم رقابت ش زیاده و هم ظریفت خیلی کم رتبه زیر هزار هم شاید قبول نشه
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 5572 داره ولی دولتی شاید قبول نشم گذاشتم اولویت ها ولی خب اگه نشم اینه نمیدونم به نظرتون اینا جا ش عوض کن ... دولتی دانشگاه حضرت معصومه قم قبول میشی حسابداری من خودم قمیم
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 منم اولویت اولم دولتی بود و خداییش چون تجربه هم پیام نور هم دولتی دارم میگم دولتی چیز دیگری بود خب اون که صد درصد ولی آدم بره یه رشته خوب پیام بخونه بهتره تا یه رشته ای که شاید اون بازار کار آینده شغلی نداشته باشه من دولتی ها رو زدم مشاوره میگه امکان قبولی حسابداری گنبد دولتی هست یا علوم تربیتی شبانه بابلسر دلم میگم کلا این کتابداری رو حذف کنم خیلی میترسم برم بخونم مثل اینایی که یه رشته بیخود رو نیرن دانشگاه تاپ ولی آینده نداره رشته شون